Početna Kaštela Kaštelanski umirovljenici od srijede mogu predignuti gradski bon za Božić

Kaštelanski umirovljenici od srijede mogu predignuti gradski bon za Božić

1996
UDIO

Umirovljenici koji imaju prijavljeno prebivalište na području Kaštela u srijedu, četvrtak i petak mogu predignuti bon koji im daje Grad za Božić. Gradsko vijeće je odlučilo da će umirovljenicima koji imaju mirovinu do 2000 kuna dati bon u vrijednosti od 200 kuna, a oni s mirovinom od 2000 do 4000 kuna dobit će bon u vrijednosti od sto kuna.

Bonovi se mogu preuzeti od 8 do 14 sati i to u prostorijama Mjesnog odbora Kaštel Sućurac za Sućurac i Gomilicu, u Udruzi umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kambelovac i Lukšić, u Udruzi tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Kaštel Stari te u prostorijama Lovačkog doma u Kaštel Novom za Novi i Štafilić.

– Pri preuzimanju božićnice umirovljenici su dužni predočiti svoju osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine, a ako ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini. Umirovljenici su se dužni potpisati na dokumentu kojim dokazuju umirovljenički status, a koji će ostati za evidenciju o preuzetom poklon bonu. Bonovi se mogu potrošiti u trgovinama Tommyja i Ribole – poručuju iz Grada Kaštela.

preuzeto sa dalmacijanews.hr