Početna Kaštela Podjela božičnica za umirovljenike

Podjela božičnica za umirovljenike

1876
UDIO

Podsjećamo građane da će se podjela božićnica za umirovljenike sa prebivalištem u gradu Kaštela izvšavati 14., 15., i 16. prosinca (srijeda, četvrtak i petak) od 08:00 do 14:00 h na sljedećim lokacijama:

– Prostorija Mjesnog odbora Kaštel Sućurac za Kaštel Sućurac i Kaštel Gomilicu;

– Prostorija Udruge umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kaštel Kambelovac i Kaštel Lukšić;

– Prostorija Udruge tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Kaštel Stari;

– Prostorija Lovačkog doma u Kaštel Novom za Kaštel Novi i Kaštel Štafilić.

Odlukom Gradskog vijeća Grada Kaštela božićnice će se dijeliti kao poklon bon u vrijednosti od 200,00 kn za sve umirovljenike s prebivalištem na području Kaštela koji imaju mirovinu u iznosu do 2.000,00 kn.
Umirovljenicima sa prebivalištem na području Kaštela koji imaju mirovinu od 2.000,01 kn do 4.000,00 kn božićnice će se dijeliti u iznosu od 100,00 kn.

Božićnice će građanima biti isplaćene iz gradskog proračuna, a poklon-bon može se iskoristiti u trgovinama Tommy d.o.o. i Ribola d.o.o.

Pri preuzimanju božićnice umirovljenici su dužni predočiti svoju osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine, a ukoliko ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini. Umirovljenici su se dužni potpisati na dokumentu kojim dokazuju umirovljenički status, a koji će ostati za evidenciju o preuzetom poklon-bonu.