Početna Hrvatska Opet gorjeli automobili u Splitu

Opet gorjeli automobili u Splitu

1328
UDIO

auto

Nakon što su u utorak navečer u Solinu izgorjeli skupocjeni Porsche i Mercedes, a policija utvrdila da su požari bili podmetnuti, u Splitu je u četvrtak iza ponoći u požaru u potpunosti izgorio automobil Audi A4, doznaje se ujutro u splitskoj policiji i vatrogascima.

U splitskoj policiji kažu da im je požar dojavljen u 1,10 sati u Šimićevoj ulici na splitskim Blatinama, gdje je planuo Audi u vlasništvu 49-godišnjaka.

Požar na automobilu gasilo je šest vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe s jednim vozilom,  a vatru su ugasili već za desetak minuta. Mjesto događaja do jutros osigurava policija, koja će tijekom dana obaviti očevid.

Splitska policija još nije završila ni kriminalističko istraživanje podmetnute paljevine na izgorenom Porscheu i Mercedesu SLK u Solinu, koji su izgorjeli u utorak oko 23 sata.

Očevidom je utvrđeno da je požar na Porscheu i Mercedesu izazvao otvoreni plamen, koji je izazvao nepoznati počinitelj, a učinjena je veća šteta. Policijski izvidi su u tijeku i za počiniteljem se traga.

IZVOR: 24sata.hr