Početna Kaštela U Splitu ujutro izgorio BMW, već deseti auto u par mjeseci

U Splitu ujutro izgorio BMW, već deseti auto u par mjeseci

1085
UDIO

Policija je kratko izvijestila kako su dojavu o požaru u Omiškoj 14 b dobila u 5.20 sati, te izvijestila Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita čijih je šest vatrogasaca požar ugasilo u 5.56 sati

0fb23b95e93041a3bc0a

Na parkingu u Omiškoj ulici u Splitu u četvrtak ujutro je izgorio osobni automobil BMW, a vatra je izbila u predjelu motora, doznaje se od policije i vatrogasaca.

Policija je kratko izvijestila kako su dojavu o požaru u Omiškoj 14 b dobila u 5.20 sati, te izvijestila Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita čijih je šest vatrogasaca požar ugasilo u 5.56 sati. Na mjestu događaja policija osigurava izgoreni automobil na kojem će uskoro započeti očevid i razjasniti kako je izbio požar na 19 godina starom BMW- u.

Od kolovoza do danas na širem području Splita ukupno je izgorjelo devet automobila. U Omišu su izgorjeli “renault clio”, dva “VW golfa” i “nissan”, u Splitu “audi”, “fiat” i “renault kangoo”, te u Solinu skupocjeni “porsche” i “mercedes”. Uz to, u listopadu je na Šolti izgorjela jedrilica, a u studenom splitski restoran. Policija i dalje traži one koji su se “igrali” otvorenim plamenom ili žarom i tako izazvali požare.
izvor:24.sata.hr