Početna Kaštela Vapaj iz Kaštela: Već šest dana čekamo da nam maknu srušeni stup

Vapaj iz Kaštela: Već šest dana čekamo da nam maknu srušeni stup

1489
UDIO

Olujna bura stvorila je brojne probleme na širem splitskom području. Dežurne službe zaprimile su brojne prijave građana koji su dojavljivali o srušenim stupovima, stablima i granama. Nakon bure, niske temperature uzrokovale su ozbiljnije probleme s opskrbom vode, a iako su sve službe na terenu i rade na otklanjanju posljedica do Puta Krstolovače u Kaštel Sućurac još nisu stigli. Naš čitatelj javlja nam kako već šest dana čekaju da im s puta ukloni srušeni stup.

– Isti dan smo zvali Elektrodalmaciju koja nas je proslijedila na T-com iako je njihova rasvjeta na tom stupu, znači prvo pitanje koje se postavlja je čiji je to stup zapravo?! Gospoda iz Elektrodalmacije su došli i skinuli rasvjetu te time kao otklonili opasnost. Istina, sada nema strujnog kabela na stupu i opasnost je manja, ali se njih očito ne tiče što 10 kućanstava i dalje ne može doći autom do kuće – piše naš čitatelj iz Kaštela.

Dodaje kako su mu iz T-coma rekli da su predali zahtjev kolegama i da pričekaju da ih netko kontaktira.

– Došli su nakon pet dana, pogledali i otišli. Ponovno sam zvao T-com gdje mi je operater opet samo rekao da je zaveo slučaj i da čekamo da nam se jave. Pa, do kada da čekam, do kada da auto ostavljam 500 metara od kuće iako imam svoj parking?!

Do kada da se smrzavam po ovoj hladnoći?! Meni je naročito teško po ovom vremenu kretati se jer sam astmatičar i uz bolujem od Crohnove bolesti. Rekli su mi da će u utorak ujutro doći netko od njihovih tehničara, ali do 10,30 sati se još nitko nije pojavio – zaključuje naš čitatelj.

preuzeto sa dalmacijanews.hr