Početna Kaštela OK Marina Kaštela na primanju u Gradu

OK Marina Kaštela na primanju u Gradu

1484
UDIO

Danas je u Gradskoj upravi, u Gradskoj vijećnici održano primanje odbojkašica OK Marina Kaštela povodom osvajanja Superkupa u hrvatskoj odbojci u rujnu 2016.godine i osvajanja Kupa Hrvatske u prosincu 2016.godine.
Gradonačelnik Ivan Udovičić primanje je upriličio zajedno sa zamjenicima Milijem Novakom i Zoranom Bonacinom, te predjsednikom Gradskog vijeća, Denisom Ivanovićem.

Kaštelanske odbojkašice koje su istovremeno na prvom mjestu u trenutnom poretku za Prvenstvo Hrvatske, u Gradsku upravu su pristigle u pratnji osnivača i donatora kluba Joška Berketa, predsjednika kluba Ante Topića i trenera Milorada Krunić i Gorana Jahure.

Uz iskrene čestitke djevojkama i trenerima za postignute sportske uspjehe , gradonačelnik je istaknuo da su Kaštela uistinu grad odbojke, što zbog sjajnih rezultata koji se uzastopno postižu, ali i tradicije s obzirom da je prvi klub u Kaštelima osnovan još 1949.godine. Uz podršku i želje da nastave ostvarivati najpoželjnije rezultate, Gradonačelnik je pohvalio trud i napor koji su bili potrebni za osvajanje natjecanja, te im poželio da zadrže motivaciju za sve buduće sportske i životne izazove koji budu pred njima. Gosti su uzvratili zahvalnošću, i za potporu i suradnju koju Grad Kaštela omogućava klubu. Primanje je zabilježeno i zajedničkom fotografijom.