Početna Kaštela Svečano primanje najboljih vatrogasaca 2016.

Svečano primanje najboljih vatrogasaca 2016.

1845
UDIO

U Gradskoj vijećnici, gradonačelnik je danas u pratnji zamjenika Zorana Bonacina i Milija Novaka, predsjednika Gradskog vijeća Denisa Ivanovića i pročelnice za društvene djelatnosti Sandre Zokić upriličio primanje najboljih vatrogasaca Grada Kaštela i njihovih zapovjednika.

Povodom Dana Grada svake godine prema odluci njihovih matičnih društava tradicionalno se proglašavaju najbolji vatrogasci Grada, a za ovu godinu dobitnici priznanja su:

Mateo Božić – DVD Kaštela

Stipe Brdar– DVD Kaštel Gomilica

Tomislav Matetić – DVD Mladost

Gradonačelnik je najboljim i najaktivnijim vatrogascima za njihov trud i zalaganje u odgovornom izvršavanju obaveza uputio iskrene čestitke, te izrazio nadu da se efikasna i konstruktivna suradnja sa DVD društvima nastavi u istom smjeru kao što je to bila i dosada.

Prema tradiciji uspješni vatrogasci su uz priznanja, od gradonačelnika primili i statue Sv. Florijana – zaštitnika vatrogasaca.

Na prijemu su uz dobitnike priznanja nazočili: Zapovjednik vatrogasne zajednice Grada Kaštela i zapovjednik DVD društva Kaštel Gomilica – Milivoj Taslak, predsjednik DVD-a Kaštel Gomilica – Srećko Radan, predsjednik DVD-a Mladost – Ljubiša Musinov, zapovjednik DVD-a Mladost – Joško Božin i dr.

Foto: Filko Garbin