Početna Kaštela MNL grada Kaštela: Pobjede ekipa iz ‘gornjeg doma’

MNL grada Kaštela: Pobjede ekipa iz ‘gornjeg doma’

1384
UDIO

 

Vodeće ekipe malonogometne lige grada Kaštela zabilježile su u 15. kolu nove pobjede. Najuvjerljiviji su kao što se i očekivalo bili ‘Školjkaši’ koji su ponajviše zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima Plazoniću (8) i Kataliniću (3) mrežu mlade ekipe iz Marine napunili do vrha.

Štafilićani su, kao najbliži pratitelja vodećih ‘Školjkaša’ tek u drugom dijelu utakmice uspjeli slomiti otpor ekipe Mladeži Hdz-a. Sve do pred sam kraj utakmice bilo je ‘samo’ 1:0 za Štafilićane da bi pogodak Babića u 35. minuti otklonio svaku sumnju oko pitanja konačnog pobjednika. S dva pogotka u posljednjim minutama Škopljanac je stavio točku, za na kraju ipak visoku pobjedu svoje ekipe.

Iako se to nakon prvog poluvremena ne bi moglo kazati,i Vinišće je zabilježilo visoku pobjedu. Naime, prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, međutim ekipa Sv. Bare, već dobrano iscrpljena jer je cijelu utakmicu igrala bez zamjena, čim je u 22. minuti pimila prvi pogodak bila je osuđena na visoki poraz što se na kraju i ostvarilo.

Seriju dobrih igara i pobjeda ekipa Dar mar iz Solina nastavila je i u ovom kolu, oni su otpor ekipe Kalac Gustirna slomili tek u završnici utakmice kada su skoro stalno vodstvo Kalca pogocima Čerine i Eleza uspjeli preokrenuti u svoju korist čime su zadržali visok plasman na tablici.

I posljednja utakmica kola imala je dva lica, nakon prvih 20. minuta CB ‘Arka’ vodila je pogocima Marasa s 2:0. Početkom nastavka mlada ekipa Marine Kaštela uspjeva do 30. minute izjednačiti na 3:3 da bi s tri pogotka za redom Burilovića uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist.