Početna Zanimljivosti Najčešći razlozi za prekid veze

Najčešći razlozi za prekid veze

1701
UDIO

Svaki prekid veze je težak i mnogima je potrebno dulje vrijeme da se oporave. Ljudima je teško zbog prekida i često se pitaju što su skrivili da je došlo do prekida i kako to mogu promijeniti.

Neke osobe katkada nisu iskrene kada svojem, sada već bivšem, partneru moraju objasniti zašto ne žele biti u vezi s njim. S obzirom na rezultate ankete korisnika stranice za veze WhatsYourPrice, mnogima bi bilo pametnije da ne otkriju prave razloge zbog kojih su se odlučili na prekid.

Prema anketi, kada je riječ o ženama, najčešći su razlog razlike u političkim stajalištima. Taj odgovor izabralo je 35 posto osoba.

Na drugom je mjestu loš seks (24 %), a na trećem financije (13 %). Ljubomora je na četvrtom mjestu s 10 %, a na petom je nepovjerenje.

Muškarcima politička stajališta nisu među glavnim razlozima prekida. Oni se na rastanak najčešće odlučuju zbog viška kilograma (27 %), a odmah je iza toga razloga i nedostatak povezanosti (20 %). Ljubomora je na trećem mjestu s 18 %, a loš seks na 12 %. Na začelju je nevjera s 8 %.

Anketu su ispunile 6842 osobe koje su prošle godine prekinule ljubavne veze.

IZVOR: vecernji.hr