Početna Hrvatska MNL GRADA KAŠTELA:  Nastavlja se trka za 3. mjestom

MNL GRADA KAŠTELA:  Nastavlja se trka za 3. mjestom

1159
UDIO

Kaštelanski malonogometaši došli su do 17. kola ovogodišnjeg prvenstva, do kraja je preostalo da se odigra još šest kola. Kao što smo već u nekoliko navrata pisali prve tri ekipe nakon zadnjeg odigranog kola dobivaju pehar i medalje.

Najviše šansi za naslov prvaka i dalje imaju lanjski prvaci Školjke ‘Katić’, drugo mjesto čuvaju Štafilićani dok se za treće mjesto bore tri ekipe; Vinišće, Dar mar Solin i Marina Kaštela. Za sada ekipa iz Vinišća uz utakmicu više ima tri boda ispred Solinjana te četiri ispred Marine Kaštela od koje trenutno imaj dvije utakmice više.
Naravno, slika će biti jasnija kada se odigraju i zaostale utakmice.


Sutra je na rasporedu novi derbi, nakon što su se ‘Školjkaši’ prošle nedjelje provukli protiv Bonita sutra su pred novim izazovom, čeka ih Vinišće koje već dugo ne zna za poraz i koja je sve podredilo samo jednom cilju, osvajanju trećeg mjesta.

Druga dva pretendenta na treću poziciju imaju ovog puta ipak nešto lakše protivnike, Solinjani igraju protiv mlade ekipe iz Marine dok se Marina Kaštela sastaje sa Sv. Barom koji kada dođe u kompletnom sastavu zna biti jako opasan protivnik i puno jačim ekipama..

Sutrašnji program otvaraju finalisti kupa Mladež HDZ-a i Kalac Gustirna dok se Štafilićani sastaju sa sve boljom ekipom Bonita.

Nedjelja, 02.04.2017. ……………………….17. kolo:

17:00…Mladež HDZ-a Kaštela — Kalac Gustirna
17:55…MNK Vinišće — Školjke ‘Katić’
18:50…Marina Kaštela — Sv. Bare
19:45…Kaštel Štafilić-CB ‘Virus’ — FC Bonito Kaštela
20:40…Dar mar Solin — MNK Marina

slobodna ekipa: CB ‘Arka’