Početna Kaštela Humanitarna Kaštela za Vukovar

Humanitarna Kaštela za Vukovar

1506
UDIO

Humanitarna akcija pokrenuta od strane udruga vukovarskih branitelja“Vukovar živi 365 dana” privodi se svome kraju. Akcija u kojoj su sudjelovale udruge, lokalne, regionalne samouprave, škole, vrtići, razne institucije, poduzeća, udruženim snagama od 25.siječnja donirali su veliki broj potrepština za svakodnevni život potrebitim građanima grada Vukovara, koje će biti uručene Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.
Sve novčane donacije i potrepštine, Udruga će nakon završetka akcije, 10.travnja. proslijediti najugroženijem dijelu stanovništva Grada heroja, osobama koje su životne okolnosti dovele u tešku materijalnu, financijsku i zdravstvenu situaciju.

Grad Kaštela je također bio sudionik i građani koji su sudjelovali, donirane potrepštine dostavljali su u prostorije Crvenog križa. Zamjenik gradonačelnika Zoran Bonacin za medije je prokomentirao odvijanje humanitarne akcije, kako su bili uključeni škole, vrtići, udruge, Sindikati tvrtke Cemex i Zračne luke Split, te kako Kaštela i građani uvijek pokažu interes i odličan odaziv za bilo kakvu vrstu pomoći drugome. Velika pošiljka već je upućena prema Vukovaru u organizaciji kaštelanske i županijske Hvidre, a pošiljka Grada Kaštela, biti će dostavljena sutra, kazao je zamjenik.