Početna Hrvatska Konzum: Dali su im uskrsnice, a oduzeli ih dva dana kasnije

Konzum: Dali su im uskrsnice, a oduzeli ih dva dana kasnije

1555
UDIO

U istoj, pomalo sramnoj situaciji našli su se i njegovi kolege koji su također zapeli na blagajnama s kolicima punim stvari koje su željeli kupiti za Uskrs.

– Nakon obračuna blagajnica provlači karticu i kaže da je odbijena. Gledao sam je u čudu i zamolio da pogleda ponovno. Rezultat je isti. iz trgovine sam izašao praznih ruku – kaže ogorčeni radnik. Zbog problema u cijelom Agrokoru isprva nije dizao paniku te se nadao da će problem brzo ispraviti, piše portal 24sata.

No nakon dva dana, tijekom ponovne kupnje u istoj trgovini, rekli su mu da je kartica odblokirana, no da na računu ima 0 kuna. Razlog tome je, kako su mu neslužbeno rekli, korekcija uskrsnica. Prvo su ih podijelili Konzumu, Tisku i Vupiku, dok ostali i dalje moraju čekati na prava koja su im dodijeljena kolektivnim ugovorom.

– Moja tvrtka je godinama vukla većinu svih Agrokorovih firmica dok im je nedostajalo gotovine. Sad sam i njome razočaran jer se ni oni ni Agrokor nisu izjasnili o cijeloj situaciji – kaže očajni radnik.

Da se stanje u Agrokoru drastično mijenja pokazuje i web stranica njihove mobilne mreže MultiPlus mobile. Ugasili su je pet godina od osnutka, točno na 1. travnja i tako se gadno našalili sa svim korisnicima.

– MultiPlusMobile mreža je ugašena od 1. 4. 2017.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 097 0110 110 – kratko stoji na web stranici. Kriza trese i online naručivanje stvari preko Konzum Klika. Ubrzano im se prazne skladišta pa je sve više proizvoda nedostupno. Obećavaju da će se uskoro naći u ponudi. Druga Todorićeva web trgovina, Abrakadabra, kupce mami rođendanskom rasprodajom koja traje do 10.4. Nude popuste i do 60 posto pa se tako nadaju da će što prije napuniti račun. Tu ljude mame i obećanjem da će za određene proizvode dobiti bodove ako koriste MultiPlus karticu. Na kraju mjeseca oni će se pretvoriti u bonove za ponovnu kupnju u Konzumovim poslovnicama. Kako neslužbeno doznajemo, prodavači Tiska nastavili su dobivati svu robu. Osim kratke krize sa ZET-ovim kartama i nemogućnošću prodaje određenih telefonskih bonova, problema nemaju.

– Roba nam redovito stiže pa ovu krizu ne osjetimo. Nama su police pune – kažu nam radnice s Tiskovih kioska.

Preuzeto sa dalmacijanews.hr