Početna Hrvatska Kerumov nećak ‘pao’ s 16 kilograma trave?

Kerumov nećak ‘pao’ s 16 kilograma trave?

1639
UDIO

U ponedjeljak 10. travnja u popodnevnim je satima uhićen 27-godišnji mladić koji je u osobnom automobilu Audi A6 splitskih registracija prevozio više od 15 kilograma marihuane. Danas se saznalo kako se radi i nećaku kandidata za splitskog gradonačelnika Željka Keruma, Josipu Kerumu.

Potvrđeno je to Slobodnoj Dalmaciji, kako navode, iz dva vrlo pouzdana izvora.
‘Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Sesvete, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, proveli kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom.

Osumnjičeni je uhićen zbog sumnje da u osobnom automobilu prevozi drogu’, izvijestila je zagrebačka policija te navela kako je automobil pretražen temeljem sudskog naloga te da je u prtljažniku istog pronađeno 15 paketa ispunjenih marihuanom, ukupne težine od 15.828 grama.

Policija je utvrdila da je Kreum ‘na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane koju je potom preprodavao drugim preprodavačima’. Nakon policijske obrade predan je pritvorskom nadzorniku te je u srijedu popodne priveden na ispitivanje u DORH.
Istražni sudac odredio mu je jednomjesečni pritvor.