Početna Kaštela Fešta o ‘boba 2017. – Kaštel Kambelovac

Fešta o ‘boba 2017. – Kaštel Kambelovac

4277
UDIO

Pripreme za ovogodišnju gastronomsko – zabavnu manifestaciju Fešta o’ boba, koja će se održati u subotu, 13. svibnja u Kaštel Kambelovcu, već su započele, kao i prijave zainteresiranih za kuhanje jela od boba i sa bobom.

Fešta o’ boba jedno je od najvećih gastronomsko – amaterskih događanja u Dalmaciji, koja svake godine na brcu u Kaštel Kambelovcu okupi nekoliko tisuća gostiju te nekoliko desetaka ekipa koje pripremaju jela .WEB stranice : Knjižara “AMA”, 28 godina sa Vama 

Pripremanje jela je natjecateljskog karaktera, no posebnih propozicija nema jer svaka ekipa može pripremati jela po svom izboru i na način koji sami odaberu, važno je da jedna od glavnih namirnica bude upravo bob. Jela se mogu pripremati na samom kambelovskom brcu, gdje se fešta održava, a mogu se donijeti i već pripremljena.

Ekipe koje pripremaju jela na brcu, okupljaju se već u jutarnjim satima te u veseloj atmosferi  i uz razmjenu iskustava, kuhaju svoja jela.

web stranice tvrtke Luna Renta CARa

U poslijepodnevnim satima, s početkom u 17 sati, degustiraju se jela, a sve što je skuhano, uz prigodne cijene, mogu kušati i svi gosti koji pristignu. O najboljim jelima pripremljenim za ovu prigodu, odlučuje stručni ocjenjivački sud.

Parchy CO. 20 godina sa Vama

Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o’ boba mogu se prijaviti do četvrtka, 11. svibnja u udrugu Fešta o’ boba u Kaštel Kambelovcu osobno ili putem poziva na broj mobitela 098/490-323.