Početna Hrvatska Kerum tvrdi da je pokraden

Kerum tvrdi da je pokraden

1565
UDIO

“Sram ih bilo. Najavili su da će na silu dobiti. Neka oni radi kako misle, ali narod ne voli nepravdu. 11 posto nevažećih listića. Ja sam bio upozoren da će biti krađe. Naši ljudi su bili na biračkim mjestima. Sumnjao sam što će napraviti. Oni su prekrižili listiće koji su bili za mene. To nije pobjeda, to je sramota. Sram ih bilo, nema veze, neka bude kako je. Mi ćemo inzistirati na brojenju listića. Ovo nije pobjeda, ovo je sramota. Ja vas pozdravljam i zahvaljujem. Ovo nije dobiveno, ovo je oteto. Neka guštaju sada, kazao je Kerum, dok ga je mnoštvo pozdravilo pljeskom i uzvicima: “Žele, Žele”.

“Ja sam moralni pobjednik, a oni morala nemaju. Mi ćemo se nastaviti družiti. Hvala Vam od srca. Nije Kerum papak pa će se maknuti. Ovo nije poraz”, dodao je.

“Sram ih bilo, od premijera Plenkovića… Loši su ljudi. Oni neka se s ovim bore. Ja inzistiram da se listići opet prekontroliraju. Tu je 90 posto mojih listića. To je krađa nad krađama. Organizirali smo naših 300 promatrača, ali nisu im dozvolili da listiće broje”, poručio je Kerum, dok je mnoštvo klicalo “Lopovi, lopovi”.

“Kako su krenuli tako će i završiti. Nepravda me tjera naprijed. To su moji glasovi. Naravno da tražim nove izbore”, kazao je Kerum.

“U kontroli nevažećih listića, njih 90 posto zaokruženo je za mene, oni su ih prekrižili da budu nevažeći, šarali su po njima. On je dobio za 950 glasova, to je sramotno”, rekao je poraženi Kerum.

IZVOR: 24sata.hr