Početna Hrvatska Pedofilija u Splitu

Pedofilija u Splitu

1998
UDIO

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjaka i 18-godišnjakinje, i to zbog teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i iskorištavanja djece za pornografiju.

Okrivljenog terete da je od početka prosinca 2016. do konca veljače 2017. godine s okrivljenom preko mobitela razmjenjivao poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja djece i da je od nje tražio da snima djecu koju su joj povjerili na čuvanje, i sve to radi zadovoljenja svog spolnog nagona.

Neslužbeno doznajemo da je okrivljena u rodbinskim vezama s oštećenom djecom.

Zadovoljavao se u automobilu dirajući dijete

Državno odvjetništvo također tereti 25-godišnjaka da je tražio od okrivljenice da se druži s njom i djetetom te da se u automobilu spolno zadovoljio dodirujući dijete, što je okrivljena vidjela.

Okrivljenog terete i da je u cilju zadovoljenja spolnog nagona držao sadržaje o djeci i video uradak s drugookrivljenom, koja je tada bila maloljetna.

Nju pak terete da je iskoristila povjerenje roditelja koji su joj ostavili djecu na čuvanje te da je napravila video uradak radi zadovoljenja spolnog nagona okrivljenog. Optužena je i za bludnu radnju te zato što je s djetetom ušla u vozilo okrivljenog, što je on iskoristio da se spolno zadovolji.