Početna Hrvatska Medena se okitila novim, luksuznim bazenom

Medena se okitila novim, luksuznim bazenom

2094
UDIO

Hotel Medena od predstečajne nagodbe stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima.

Tako je novootvoren, luksuzno uređeni bazen na otvorenom, smješten podno hotelskih  borova i u neposrednoj blizini glavne plaže.  Nakon obavljenog tehničkog pregleda, pohodili su ga  i prvi gosti željni  novih doživljaja. Smješteni na ležaljkama u  sjeni suncobrana, gosti mogu uživati  u blagodatima mediteranske  klime, pogledu na more i na cijeli trogirski arhipelag.  Osim u prirodnim blagodatima,  gosti mogu  uživati i u raznovrsnim delicijama koje se nude u obližnjim  objektima.

Bazen zauzima  vodenu površinu  od  242 m2, od toga je 200 m2 namijenjeno odraslima dok  su  42 m2  prilagođena djeci i njihovoj zabavi. Bazen je namijenjen gostima hotela u dnevnom terminu od 9-20 h jednako kao  i vanjskim gostima koji ga  mogu koristiti u istom terminu, ali  u naknadi od 40 kn dok je ulaz na bazen za hotelske goste besplatan.

Od studenog 2016. do lipnja 2017. odvijalo se renoviranje hotela Medena u koje je uloženo oko 25 milijuna kuna što je rezultiralo podizanjem kategorije hotela na tri zvjezdice. Na današnji dan hotel raspolaže sa 612 soba u koje može smjestiti 1100 gostiju.

Najpovoljnije cijene klima uređaje – Parchy CO.

Dodatnim planiranim ulaganjima investirat će se u nove hotele koji će zamijeniti postojeći hotel i vratiti nekadašnji sjaj poznatom turističkom području i od njega napraviti atraktivnu turističku destinaciju.

IZVOR: poslovni.hr