Početna Hrvatska LIGA PIONIRA – Banovina kiksala protiv No Name Boysa

LIGA PIONIRA – Banovina kiksala protiv No Name Boysa

1197
UDIO

Na igralištu stare O.Š. ‘Bijaći’ u K.Novom odigrano je i 7. kolo Lige pionira. Regularan dio lige približava se kraju a na čelu tablice i dalje su usamljeni Torcidaši koji su u ovom kolu zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima (Varnica 3, Šimleša 2, Marunica 2) napunili mrežu Vatrenih delfina, dok ih s jednom pobjedom manje prate momci iz ekipe TNT Trogir koji su bili uvjerljivi protiv Amatera.

Do nove vrijedne pobjede došla je ekipa Big boys koja je teškom mukom izborila tri nova boda protiv neugodnih Bilih lavova koja ih još uvijek drži visoko na tablici dok su momci iz ekipe Bokseri svojom drugom pobjedom napunili do vrha mrežu Legendi (F.Botić 5, I.Botić 2, Radić 2).

Za iznenađenje kola pobrinula se ekipa No name Boys koja je uspjela odigrati utakmicu bez pogodaka protiv favorizirane Banovine

Slijedeće 8. kolo koje nam donosi dva velika derbija, najprije se u trećoj utakmici kola sastaju Banovina i TNT Trogir a u zadnjoj utakmici sastaju se vodeći Torcidaši i Big Boysi igra se u utorak po slijedećem rasporedu i satnici:

Utorak, 08.08.2017………………………Raspored 8. kola

19:00 Bili Lavovi — No Name Boys

19:35 Legende — Amateri

20:10 Banovina — TNT Trogir

20:45 Bokseri — Vatreni Delfini

21:20 Torcida Kaštela — Big Boys