Početna Hrvatska Mladostaši se pripremaju punom parom

Mladostaši se pripremaju punom parom

1150
UDIO

Odbojkaši Mladosti Ribola Kaštela pripremaju se punom parom za novu odbojkašku sezonu. Potpisana je suradnja o kondicijskoj pripremi s dr.sc. Franom Ţuvelom za cijeli omladinski pogon i prvu ekipu, a novi kondicijski trener je Damir Znaor. Ovaj tjedan Kaštelani su odigrali dvije pripremne utakmice s OK Kakanj, viceprvacima Bosne i Hercegovine, a ovaj tjedan ih očekuju još tri prijateljske utakmice s ekipom OK Kranj, a sljedeći tjedan također tri prijateljske utakmice s njemačkim bundesligašom Netzhoppersom. Došlo je i do promjena u igračkom kadru. Potpisao je hrvatski reprezentativac Filip Šestan, koji je prošlu sezonu proveo u talijanskoj Padovi u koju je došao upravo iz Kaštela.

Ekipi se priključio i kolumbijac Andres Ruiz, koji se vratio s reprezentativnih obaveza, dok je drugi kolumbijac koji je prošlu sezonu proveo u Kaštelima, Jose Polchlopek, potpisao u Grčku. Prvoj ekipi su priključeni Bašić, Melvan i Đirlić, te s njima u prvoj ekipi se nalazi 12 igrača iz omladinskog pogona Kaštelana, što se malo tko moţe pohvaliti.

Kaštelani sezonu počinju već 29.09., kada odlaze na turnir Srednjoeuropske MEVZA lige u austrijski Waldviertel, gdje će igrati protiv istoimenih domaćina, slovenskog Kamnika te slovačke Košice. U Mevzi igraju najbolji glubovi s područja Hrvatske, Slovenije, Austrije, Slovačke i Mađarske a sastoji se od 5 turnira, te će se u Kaštelima odrţati dva turnira.