Početna Hrvatska Završeni radovi na Tuđmanovoj u Sućurcu

Završeni radovi na Tuđmanovoj u Sućurcu

1437
UDIO

Završeni su radovi na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu, na dionici Mrtvenice-Gospica, poddionici Gospica – Dom zdravlja. Radovi su započeli krajem veljače ove godine, a obavljena je rekonstrukcija dijela predmetne dionice od Gospice do Doma zdravlja, duljine 230 metara.

Rekonstrukcija je obuhvatila radove na obnovi i širenju kolnika, dogradnju pješačkih nogostupa, polaganje kanalizacijskog kolektora i rješavanje oborinske odvodnje. Vrijednost investicije je 2.500.000,00 kn.

– Rok za završetak radova je bio sredina svibnja 2017. godine, ali je produžen zbog dodatnih poslova (polaganje kanalizacijskog kolektora) i nedovoljnog angažmana izvođača radova – izjavila je pročelnica UO za komunalno gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove Marija Pelivan koja je u pratnji komunalnog redara Vlade Blaževića obišla novouređenu ulicu.

Radovi su završeni 10. listopada, a planirana je daljnja rekonstrukcija Ceste dr. Franje Tuđmana koju mora odobriti Gradsko vijeće Kaštela kroz program izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture.

Dodajmo ovome obavijest koja vrijedi za sve radove ispod državne ceste D-8 do mora ( kanalizacija i voda), očekivani početak radova (ako javna nabava prođe po planu) je svibanj 2018.g. Sve iznad D-8 ( kanalizacija i voda ), očekivani početak radova (ako javna nabava prođe po planu) je studeni 2019. god.