Početna Hrvatska Zmijavci uz Todorića – Država mu smješta

Zmijavci uz Todorića – Država mu smješta

1059
UDIO

Svi njegovi zaposlenici dobivali su plaću redovito, bez dana kašnjenja, kao i božićnice. Je li tako bilo i u drugim tvrtkama?, pita se stanovnica Zmijavaca pored Imotskog.

Mještani Zmijavaca pored Imotskog, rodnoga kraja obitelji Todorić, s negodovanjem su pratili policijsku akciju Agrokor i uhićenja u Zagrebu.

Baš svi s kojima su razgovarali novinari 24 sata, bili su na strani Ivice Todorića tvrdeći da mu država smješta.

”Toliko je ljudi zaposlio, toliko je firmi preuzeo na dnu i spasio ih, a sad se vodi ovakva hajka protiv njega. Na što je ova država spala… Što će meni Grmoja govoriti o Hrvatskoj?! Ja sam pet godina ratovao. Ivica Todorić hranio je pola Hrvatske, a sad mu sude”, rekao je mještanin Todorića, zaseoka u Zmijavcima iz kojeg potječe obitelj Todorić.

”Svi njegovi zaposlenici dobivali su plaću redovito, bez dana kašnjenja, kao i božićnice. Je li tako bilo i u drugim tvrtkama? A koliko je novca podijelio u humanitarne svrhe, izgradio kuća i stanova obiteljima bez smještaja? A što je s tvrtkama koje je podigao? Sjetite se samo Belja i PIK Vrbovca, nisu imali za plaće, za proizvodnju, a on ih je preuzeo i napravio od njih tvrtke koje osvajaju nagrade. Sve ovo skupa velika je sramota za Hrvatsku”, rekla je za 24 sata jedna stanovnica Zmijavaca.