Početna Kaštela MNL grada Kaštela : Trojka na vrhu tablice

MNL grada Kaštela : Trojka na vrhu tablice

1027
UDIO

Odigrano je i drugo kolo nove sezone malonogometne lige grada Kaštela u kojem su zbog određenih tehničkih problema (suci) odgođene dvije utakmice. Nakon prva dva kola tablicu s maksimalnim učinkom predvode ekipe Vinišća, Kaštel Štafilića-CB ‘Virusa’ i Marine Kaštela.

U prvoj utakmici Štafilićani i Mladež HDZ-a, dvije ekipe iza kojih je dugogodišnje rivalstvo, prikazale su dobar i zanimljiv nogomet, na poluvremenu je rezultat bio izjednačen 1:1, da bi pogocima Barana (2) i Babića u drugom dijelu Štafilićani slomili čvrst otpor Mladeži HDZ-a

Vrijednu pobjedu zabilježila je i Marina Kaštela koja je već do kraja 1.poluvremena pogocima Luetića, Burilovića i Čevanića vodila s 3:0. Njihov protivnik CB ‘Arka’ u drugom dijelu je, najviše preko svog najboljeg strijelca Bartulića (3) pokušavao ugroziti prednost Marine Kaštela, međutim to im na kraju nije uspjelo.

Prvu pobjedu zabilježila je ekipa CB ‘Macao’ jedan od novajlija u ligi, koja je u tvrdoj, zanimljivoj i napetoj utakmici pogocima Lažete (2) i Koceića uspjela slomiti otpor borbene ekipe FC Bonito za koje su strijelci bili Gotovac i T.Matijević.

U posljednjoj utakmici iskusna ekipa Vinišća očitala je lekciju mladoj ekipi Pletionice Ivković koja je za divno čudo utakmicu započela s dva pogotka Sikavice i Gaće. Ne znamo što se tada dogodilo s momcima iz Splita, međutim nakon toga do kraja utakmice na terenu je postojala samo jedna ekipa, ekipa Vinišća, koja je pogocima svojih raspoloženih strijelaca Pažanina (4), Pavića (3) i Lukina (2) iz minute u minutu povećavala svoju prednost do konačnih 9:3.