Početna Hrvatska Advent u Kaštelima 2017. obilježit će brojni koncerti

Advent u Kaštelima 2017. obilježit će brojni koncerti

4389
UDIO

Na zadovoljstvo brojnih Kaštelana i njihovih gostiju u Kaštelima će i ove godine biti organiziran “Božićni grad” -popularne kućice za čije je postavljanje gradonačelnik Denis Ivanović raspisao javni natječaj. Tijekom održavanja Božićnog grada u sklopu kojeg će se postaviti sedam kućica organiziran je bogati glazbeni program. Grad je ove godine raspisao natječaj za postavljanje sedam kućica, a cijena najma javne površine iznosi 3000 kuna. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s registriranom ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Kaštela.

Knjižara AMA 30 godina sa Vama.

Zahtjevi se podnose od dana objave ovog javnog poziva na službenim stranicama Grada Kaštela do 15. studenog 2017. u pisarnicu Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac IV. Kat, soba br. 2. Program “Božićni grad” trajat će u razdoblju od 02. prosinca 2017. – 06. siječnja 2018. godine.

Za razliku od prošle godine Grad Kaštela ove je godine organizirao bogati glazbeni program koji na Brcu u Kaštel Starom započinje od 2. prosinca 2017. godine a trajat će do 6. siječnja 2018. godine, i to u vremenu od 10 do 24 sata. Uz bogatu ponudu jela i pića, za što će se pobrinuti obrtnici na štandovima popularnih kućica, Grad Kaštela organizira i raznoliki zabavni program. Uz glazbu uživo građani će se zabavljati svake subote od 20 do 24 sata, a nastupit će: Miro Boem (2.12.), Barbarosa (9.12.), Non-Stop (16.12.), Flowers (23.12.), Galaxy (30.12.) i Vox Box (6.1.2018.).

Kliknite na sliku za pregled cijelih Kaštela snimljenih dronom!

Na sam blagdan Božića na brcu će nastupiti Petar Dragojević sa svojim bendom, a u četvrtak 21. prosinca s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert kojega će prirediti Mate Bulić sa svojim glazbenim sastavom. Sve ostale dane za dobru glazbu će se pobrinut trojica vrsnih DJ-eva, koji će glazbom držati štimung od 20 sati sve do ponoć. Na Badnjak i Staru godinu Božićni grad bit će otvoren do 18 sati.

Parchy – IT oprema, klimatizacija, prijenosna računala, PC, izrada web stranica, web marketing.

-Ovo je druga godina zaredom da organiziramo Božićni grad, odnosno popularne kućice. S obzirom na bogati glazbeni program uvjeren sam kako će naši građani i njihovi gosti prepoznati ovu manifestaciju za koju vjerujem da će postati tradicionalni događaj u našem gradu. Atmosfera na kućicama zasigurno će biti bolja nego lani, upravo zbog bogatog glazbenog programa, a mogu najaviti kako već sada razmišljamo da se popularne kućice dogodine prošire i na druge lokacije u Kaštelima, a isto tako vjerujem kako ćemo iduće godine organizirati javni doček Nove godine na jednom od gradskih trgova- kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Jedan portal, 7 Kaštela – www.Kastela.COM since 1996.

Detaljnije o načinu i uvjetima prijave, pročitajte u priloženom dokumentu

Javni-poziv-božićni-grad-2017