Početna Hrvatska MNL grada KAŠTELA : Visoke pobjede ekipa iz gornjeg dijela tablice

MNL grada KAŠTELA : Visoke pobjede ekipa iz gornjeg dijela tablice

1057
UDIO

U Gradskoj dvorani u Kaštel Starom proteklog vikenda odigrane su četiri zaostale utakmice MNL grada Kaštela koje su bile odgođene u prvih šest odigranih kola. Niti nakon odigranih zaostalih utakmica stanje na tablici nije se bitnije promjenilo, Štafilićani, Vinišće i Macao zabilježili su nove pobjede s kojima su se zajedno s vodećom Marinom Kaštela te Školjkama ‘Katić izdvojili u gornjem dijelu tablice od ostatka lige

Visokom i dosta uvjerljivom pobjedom nad Sv. Kajom u kojoj su se kao strijelci istakli Babić (4), Rajić (2) i Vuletin (2) Štafilićani su s nova tri boda zadržali korak za vodećom Marinom Kaštela isto kao i Vinišće koje je tek boljom igrom u drugom dijelu te na krilima trostrukog strijelca Cikojevića bilo bolje od FC Bonita.

CB ‘Macao’ nastavlja s dobrim igrama, kao nova ekipa pokazali su da će bit tvrd orah za većinu ekipa što su pokazali i u susretu protiv CB ‘Arke’ čiji otpor su skršili tek u nastavku utakmice.

Drugu pobjedu zabilježili su i momci iz Marine koji su ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Nevešćaninu dobili iskusnu solinsku ekipu Dar-mar.