Početna Kaštela Započelo je ukrašavanje Kaštela uoči božićnih i novogodišnjih blagdana

Započelo je ukrašavanje Kaštela uoči božićnih i novogodišnjih blagdana

1131
UDIO

Započelo je ukrašavanje Kaštela uoči božićnih i novogodišnjih blagdana koje ovih dana provode djelatnici Vlastitog komunalnog pogona.

Najprije će biti okićena stara kaštelanska cesta, zatim Božićni grad na Brcu u Kaštel Starome te Đardin u Novome zbog paljenja adventske svijeće, a zatim ostali dijelovi grada. Kao i obično najveća pažnja se posvećuje Cesti dr. Franje Tuđmana jer je ona okosnica prometa i vizure grada.

Jelke za mjesne odbore se neće kupovati jer ih teško primjereno ukrasiti i kasnije sačuvati. Umjesto toga po Kaštelima će biti postavljene božićne jelke-dekoracije što će primjerenije i bogatije djelovati u prostoru.

Knjižara AMA, 30 godina sa Vama u Kaštelima.

– Ove godine smo počeli ranije s kićenjem Grada za božićne blagdane zbog većeg opsega posla i da izbjegnemo loše vremenske prilike. Cilj nam je da Kaštela budu primjereno i u skladu s mogućnostima okićena u svakom dijelu grada. Uz postojeće i nove dekoracije vjerujemo da će Kaštela biti ukrašena još bolje nego dosadašnjih godina. Očekujemo da će sugrađani biti zadovoljni uređenjem, a ovim putem najavljujemo i neka ugodna iznenađenja kojima će se najviše razveseliti najmlađi – ističe upravitelj Vlastitog pogona Grada Kaštela Ivan Čagalj.