Početna Kaštela MNL grada Kaštela : Visoke i uvjerljive pobjede vodećih ekipa

MNL grada Kaštela : Visoke i uvjerljive pobjede vodećih ekipa

1237
UDIO

Proteklog vikenda u gradskoj dvorani u Kaštel Starom odigrane su utakmice 7. kola MNL grada Kaštela. Kolo su obilježile uvjerljive pobjede vodećih ekipa Marine Kaštela, Štafilićana i Vinišća dok su se Školjkaši morali dobrano namučiti kako bi dobili CB ‘Arku’.

Vodeća Marina Kaštela poigrala se s mladom ekipom Pletionice Ivković zatrpavši im mrežu s dvadeset pogodaka. Sa po šest pogodaka istakli su se Burilović i Legčević, dok su ostale pogotke postigli T.Jurić (3), Baran (2) i Šarić (2).

Visoku i uvjerljivu pobjedu zabilježili su i Štafilićani koji su u derbiju kola bili bolji od CB ‘Macao’. Iako su Štafilićani dobili s velikom razlikom, moramo priznati da je se njihov protivnik dobro držao prvih dvadeset minuta koje su završile bez pobjednika. Međutim, u nastavku na terenu je igrala samo jedna momčad, prednost Štafilićana stalno je rasla do konačnih 3:11. Sve pogotke postigli su Baran (4), Pavičić (3) i Babić (3).

Snimke Kaštela dronom.

S novom pobjedom s pet različitih strijelaca, ovog puta nad solinskim Dar-marom koji nisu baš najbolje započeli novu sezonu, ekipa Vinišća zadržala je visok plasman na tablici isto kao i lanjski prvaci Školjke ‘Katić’ koji su se morali pošteno namučiti kako bi skršili otpor dobre ekipe CB ‘Arka’.

U susretu ekipa iz donjeg dijela tablice a ponajviše zahvaljujući svojim strijelcima Mornaru (2), T. Matijeviću (2), Rapiću i A. Đikiću ekipa FC Bonito bila je bolja od Sv. Kaje te je s ovom pobjedom popravila svoj položaj na tablici.

Utakmica Mladež HDZ-a Kaštela — MNK Marina odgođena je na zahtjev ekipe iz Marine.