Početna Hrvatska I Ministarstvo turizma ulaže u Kaštelansku plažu Glavice

I Ministarstvo turizma ulaže u Kaštelansku plažu Glavice

1144
UDIO

Nakon dobivenih sredstava Splitsko dalmatinske županije za izradu projektne dokumentacije izgradnje i opremanja plaže Glavice u Kaštel Lukšiću, projekt će se sufinancirati i sredstvima Ministarstva turizma.

Cijene bez konkurencije. Nazovi i traži cijenu – tel.232 437

Ukupna vrijednost investicije je 4.600,000. 00 kn od čega Ministarstvo turizma sufinancira  600.000,00 kn  u sklopu programa Razvoj javne turističke infrastrukture u 2017. godini. Plaža Glavice je Regionalnim programom  uređenja i upravljanja morskim plažama na području Splitsko dalmatinske županije 2015. godine klasificirana kao Plaža Kulture i čini jednu od 20 kaštelanskih plaža koje su obuhvaćene tim programom.

Kliknite za pregled tisuća slika Kaštela & naravno uživajte!

Uređenjem plažne površine ostvarit će se infrastrukturni preduvjeti za poboljšanje turističke ponude. Također, tematizacijom plaže, Kaštela žele turistima  približiti bogatstvo kulturne baštine ovog područja i upotpuniti ponudu baziranu na suncu i moru.  Plaža će biti uređena tako da udovoljava  visokim kriterijima današnjih posjetitelja, omogući ugodan i siguran boravak te putem info površina promovira i prezentira događaje kulturne ponude Grada Kaštela.

Knjižara AMA, Kaštel Stari – 30 godina sa Vama.

U sklopu plaže uredit će se i dio prilagođen osobama smanjene pokretljivosti sa parking mjestom i rampom za ulazak u more.