Početna Hrvatska Sućurac – Humanitarni koncert za Tonija Jankovića

Sućurac – Humanitarni koncert za Tonija Jankovića

1258
UDIO

Polaznici glazbene radionice profesora Ratka Bartulovića u četvrtak 14. prosinca 2017. s početkom u 19 sati u kino dvorani “Sveti Juraj” u Kaštel Sućurcu održat će humanitarni koncert za malog Tonija Jankovića.

Malenom dječaku iz Kaštel Gomilice Toniju Jankoviću, učeniku 3. razreda osnovne škole iznenada je ovoga ljeta dijagnosticirana teška bolest tumora na mozgu. Toni je ubrzo nakon saznanja prebačen za Zagreb gdje je hitno i operiran. Svoje liječenje nastavlja u klinici u Švicarskoj za što su potrebna ogromna sredstva da bi se liječenje nastavilo.

Na humanitarnom koncertu nastupit će 20 djece iz Marine, Segeta, Okruga, Trogira, Kaštela, Solina i Splita, a izvodit će božićne, slavonske i dalmatinske pjesme uz nekoliko klasičnih skladbi. Nastupit će i zvjezdica Kornelija Petak iz Rudina, a program će voditi Emma Uvalić. Svi koji žele pomoći malom Toniju svoj dobrovoljni prilog mogu ostaviti u kutiji koja će biti smještena na ulazu u kino dvoranu “Sveti Juraj” ili uplatiti na račun Udruge sveti Jeronim koja će se sredstva proslijediti obitelji.