Početna Hrvatska Kaštelanski pedofil dobio višegodišnju kaznu zatvora

Kaštelanski pedofil dobio višegodišnju kaznu zatvora

1284
UDIO

Organizirao je bandu muških maloljetnika da kradu za njega u zamjenu za sitne poklone među kojima i drogu te prijeteći batinama, a teretilo ga se i da je 15-godišnju djevojčicu iskorištavao za seksualne odnose. Danas je ovaj 34-godišnjak iz Kaštela na Županijskom sudu u Splitu osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 4,5 godina.

Tražio bi od nje da mu pričuva dijete te je na taj način počela dolaziti kod njega. Tijekom slijedeće tri godine je stekao njezino neograničeno povjerenje i ostvario emocionalni odnos te u konačnici s njom imao spolni odnos, piše Slobodna Dalmacija. 

Tisuće slika Kaštela, neke starije i do 100 godina. Klikni na sliku i uživaj!

Stvorio kod djece stanje ovisnosti

Ovaj ovosnik o drogi do sada je prijavljivan za čak 47 kaznenih djela krađe, preprodaje i posjedovanja droge, a osim seksualnog iskorištavanja, maloljetnike je iskorištavao i za stjecanje imovinske koristi. Tako je 2015. godine započeo druženje s štićenicima domova za djecu u dobi od 13 do 16 godina. Organizirao je zajedničke večernje izlaske, davao im drogu i kako se radi o emocionalno nestabilnim osobama stvorio je kod njih stanje ovisnosti o sebi.

Kastela.COM since 1996.

U pojedinim slučajevima kada bi naišao na otpor koristio je prijetnje i fizičko nasilje. Stvorio je skupinu maloljetnika koju je iskorištavao i usmjeravao na počinjenje krađa. U svrhu što uspješnijih krađa prilagodio je torbu obloživši je aluminijskom folijom radi onemogućavanja aktiviranja sigurnosne zaštite na proizvodima te je predao djeci.

U svemu mu je pomagala 27-godišnjakinja čiji nećak je bio jedan od šestorice maloljetnik pripadnika bande koje su iskorištavali. Ukradenu su robu oduzimali djeci te ju prodavali zainteresiranim kupcima. Dio ukradenog plijena mijenjali su za drogu.