Početna Hrvatska Kaštela – Najava Predaje ključa grada i 21. Diječjeg krnjevala

Kaštela – Najava Predaje ključa grada i 21. Diječjeg krnjevala

1513
UDIO

Obavještavamo vas da će se u petak, dana 19.01.2018. godine, u 19:00 h u restoranu Buža, u Kaštel Kambelovcu, održati predaja ključeva grada, te proglašenje kraljice krnjevala.

Bez ključeva ostaje gradonačelnik Denis Ivanović, a novi ozbiljni i odgovorni vlasnik  postaje KU Polantana.

Formalno druženje trajat će pola sata, a zatim kreće otvorena zabava za sve koji su željni maškaranog ludila.


21. DJEČJI KRNJEVAL

Ove nedjelje, 21.1.2018. godine,  u 14:00 sati održati će se 21. po redu Dječji krnjeval.

Maškarana povorka krenuti će od Baletne škole do Brca u Kaštel Kambelovcu. U povorci će veselo koračati oko 400 mališana iz vrtića grada Kaštela, te okolnih gradova Trogira, Solina Vrsina, te iz osnovnih škola iz Kaštela, Dječjeg doma Miljenko i Dobrila, KUD Karol Wojtyla i Mali Split Srdelice.

Po završetku vesele maškarane povorke, slijedi kratka zabava za djecu na Brcu, a zatim paljenje krnje, krivca za sve nedaće.

Ovim putem Vas ljubazno pozivamo da najavite naša događanja te se pridružite istima. Također vas pozivamo da napravite I kratku priču popraćenu slikama o navedenim događanjima.

Više informacija te slike od prijašnjih godina možete dobiti kontaktom sa predsjednikom udruge – gosp. Stipe Krokar (091/500-1355) te sa web stranice udruge – www.polantana.hr, facebook-a https://www.facebook.com/polantana/ ili kontaktom na mail – info@polantana.hr.