Početna Hrvatska MNL grada Kaštela : Pobjede vodeće četvorke

MNL grada Kaštela : Pobjede vodeće četvorke

1149
UDIO

Nakon skoro punih mjesec dana od zadnjih odigranih utakmica (pretkolo kupa) kaštelanski maonogometaši utakmicama 8. kola vratili se na parket Gradske dvorane u Kaštel Starom. Nakon dugo vremena odigrano je kompletno kolo, svih šest utakmica, a vodeća četvorka s novim pobjedama izdvojila se od ostatka lige.

Od šest utakmica najneizvjesnija je bila prva odigrana utakmica, ona između FC Bonita i Štafilićana. Ekipa Bonita pružila je čvrst otpor favoriziranim Štafilićanima, u dva navrata su pogocima Rapića i vodili, međutim Štafilićani su se svaki puta pogocima Babića, Jarčevića uspijevali vratiti, a pogodak Čavke u 29. minuti bio im je dovoljan kako bi sačuvali minimalno vodstvo do kraja utakmice.

Školjke ‘Katić’, iako s utakmicom manje, drže korak s vodećim trojcem, ovog puta lako su svladali momke iz ekipe CB ‘Macao’, s dva pogotka Livaje te s po jednim pogotkom Katalinića i Bašića u 30. minuti vodili su s 4:0 da bi njihov protivnik preko Bilića i I.Katušića do kraja utakmice ublažio njihov poraz.

Vodeća momčad lige Marina Kaštela nije imala milosti prema ekipi Sv. Kajo porazivši ih s visokih 9:2. S pet postignutih pogodaka najviše se istakao Legčević, dva pogotka postigao je Burilović dok su Šarić i Luetić bili strijelci po jednog pogotka. Pogocima Maretića i Škarića samo je ublažen visok poraz ekipe Sv. Kajo.

Solinska ekipa Dar-mar zabilježila je protiv Mladeži HDZ-a Kaštela svoju drugu ovosezonsku pobjedu za koju je najzaslužniji trostruki strijelac Ružić a dva preostala pogotka postigli ssu dva Bobana, Ante i Lukša.

Kolo je zaokruženo s dvije visoke pobjede ekipa iz općine Marina. Vinišće je napunilo mrežu cb ‘Arke’ s jedanaest pogodaka, strijelci su bili Cikojević (4), Kalaš (3), Perić (2) te Banić i Pavić dok su mladi momci iz ekipe MNK Marina nanijeli visok poraz ekipi Pletionice Ivković. S tri pogotka najviše se istaknuo Šalov s tri pogotka, dva je postigao Plejić a ostale pogotke dali su Krešić, A. Palada i K. Palada (uz jedan autogol) dok je Perkušić bio strijelac jedinog pogotka za Splićane.