Početna Kaštela Dodjela nagrada Praznika cvijeća

Dodjela nagrada Praznika cvijeća

2132
UDIO

Sinoć je kroz Kaštel Lukšić prošla cvjetna povorka u kojoj su sudjelovala djeca iz kaštelanskih vrtića, Plesni klub K7, Kaštelanske mažoretkinje, Mažoretkinje grada Kaštela, KUD Zaninović te  KUD Karol Wojtyla a sve u sklopu manifestacije Praznika cvijeća. Naime, u parku Vitturi upriličen je zabavni program na kojem su podijeljene diplome i nagrade sudionicima ovogodišnjeg 18. Praznika cvijeća. Grand prix odnijela je cvjećarnica Potočnica za njihovu instalaciju ‘’Dvorac i cvijet’’.

Diplome u kategoriji rezanog cvijeća dobili su Vlatko Šarić za ljiljane , Ante Šustić za kale , Marin Remetin za žuti gerber , Marija Grgantov za turski karanfil te OPG Milan Grgantov za gerbere.

Srednja škola ”Braća Radić’’ dobila je  diplomu za tematski uređeni vrt začinskog i ljekovitog bilja i diplomu za sudjelovanje i doprinos u organizaciji te zahvalnice učenicima za sudjelovanje u natjecanju.

Za najljepši okoliš odgojno – obrazovnih ustanova u konkurenciji škola  , nagradu su podijelile OŠ Bijaći i OŠ Kneza Mislava a u konkurenciji vrtića nagrada je otišla u vrtić Jordanovac.

Za najbolji okoliš turističkog objekta nagradu je dobio Ivo Bijelić ( Kaštel Štafilić), za najbolju okućnicu  i vrt Boris Vuletin (Kaštel Štafilić)  za okućnicu, balkon i perivoj,  Milena Kapov iz Kaštel Lukšića.