Početna Kaštela Velika veslačka regata u Kaštel Kambelovcu

Velika veslačka regata u Kaštel Kambelovcu

Kaštila, centar Svita u veslanju!!! - Petak, 22.06.2018. s početkom u 09:00h

1582
UDIO

Kao i svake godine, i ovoga se lipnja održava veslačka regata u Veslačkom klubu Marina Kaštela. U petak, 22.6.2018., od 9 do 13 sati održavat će se V. VESLAČKA REGATA KUPA DALMACIJE „MEMORIJAL IVAN JERČIĆ 2018“. Regata će se održavati na  regatnom polju od Kaštel Lukšića – start do Kaštel Kambelovca – cilj, mul ispred kluba, a na nju je prijavljeno 11 klubova s preko 200 veslačica i veslača iz cijele Dalmacije.

Regata nosi ime Ivana Jerčića, našeg uspješnog veslača koji je tragično stradao 2007. godine. Ivan Jerčić je bio izuzetan momak i jedan od uspješnijih veslača u povijesti  kluba. Dva puta je bio prvak Republike Hrvatske i jednom je bio član posade koja je proglašena ekipom godine grada Kaštela. Nakon završetka veslačke karijere aktivno je pomagao u klubu mlađim veslačima, odlazio na regate i pomagao u organizaciji svog kluba.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje veslanja da dođu na Polantanu 9 i podrže naše mlade veslačice i veslače, koji cijelu godinu marljivo treniraju i srcem su se dali u ovaj sport. Navijajte za njih s obale i osjetite doživljaj veslačke regate u svome mistu.

Upisi knjiga u tijeku, Knjižara AMA 30 godina sa Vama!