Početna Kaštela Kaštela – Uskoro započinje 43. TRADICIONALNI TURNIR NA MALE BRANKE

Kaštela – Uskoro započinje 43. TRADICIONALNI TURNIR NA MALE BRANKE

1255
UDIO

Kako smo i očekivali na 43. TRADICIONALNI TURNIR NA MALE BRANKE KAŠTEL LUKŠIĆ 2018 prijavilo se rekordne 122 ekipe! Od toga je 106 ekipa u glavnom dijelu turnira, što je veliki pothvat i dokaz da su male branke u ekspanziji, te da je sami turnir organiziran na visokoj razini. Također taj broj ekipa je organizatoru potvrda vrhunskog rada i zalaganja, a ostalima ukazatelj da termin „Neslužbeno Prvenstvo svita na male branke Kaštel Lukšić 2018 nije imaginacija, već stvarnost. Zbog tako velikog odaziva, morali smo ograničiti broj prijava na po 8 ekipa za 7. Veteranski turnir i za 2. Dičji turnir.

Dok će veteranski i dječji turnir strartat za 15-20 dana, glavni počinje u srijedu 04.07. od 19.20 h nadalje, a igrati će se 5-6 utakmica dnevno. „La bombonera“ je spremna, spremni su nacionalni suci Ninčević i Klepić, ekipe jedva čekaju istrčati, a publika zauzima svoje mjesto i očekuje puno.

Uz samo sportsko događanje organizatori nude i bogatu ugostiteljsku ponudu (hrana i piće), besplatne lutrije i nagrade, tako da će svatko biti zadovoljan. Ulaz će kao i svake godine biti slobodan.

Forzaaaa LUKŠIĆ!!!