Početna Kaštela Ususret 43. Tradicionalnom turniru Na male branke, KAŠTEL LUKŠIĆ 2018

Ususret 43. Tradicionalnom turniru Na male branke, KAŠTEL LUKŠIĆ 2018

1626
UDIO

IZVJEŠTAJ SRIJEDE 04.07.

19.20 NIGHT LIFE – MOHAMED SALAH 10:2

Čast otvaranja 43. Prvenstva svita na male branke Lukšić 2018. ponovo je pripala ekipi iz Staroga Night Life na čelu sa Josipom Sladićem i dragim gostima iz Ciste Velike ekipi Mohamed Salah. Sladić ovaj put nije doveja dicu iz Bonita nego opake i renomirane igrače Studu, Zelenbabu, Pleića, Đikića i Zečića, a kako se ta škvadra zna u dušu nadavali su se golova i gosti nisu imali šanse. Poseban delirij u publici je izazva Josipov ulazak i momentalni gol te još jedan iz penala. Gosti su prikazali veliku borbu, ali su platili danak neiskustvu pa će Mijo Vučemil i ostali dogodine zasigurno profitirat.

20.15 MNK KALAC GUSTIRNA – CB SHPITZA KNK 12 6:7 p.

U idućem susretu istrčali su momci Kaje Nevešćanina iz Gustirne protiv jedine kambelovske ekipe na turniru Caffe bar Shpitza KNK 12 koju uspješno vodi Neven Andromak Grk. Izjednačena utakmica s puno kontakata naročito Ercegovca i na drugoj strani Maravića ali sve u fer pleju. Kod Spitze se istakao Stipe Ercegovac s 4 zgoditka, a momci iz Gustirne su se podilili i to Maravić, Ćokara i Hrabar sa po 2 punta. Nekad smo tribali čekat i po dvadesetak utakmica za penale, a ove godine eto penala već u drugom susretu. U tom ruletu spretniji i sretniji su bili kambelovčani, pa se vidimo u 1. kolu, a momcima iz Gustirne svako dobro i čestitke.

21.10 CB GABINE – TORCIDA IGRALIŠTE 12:7

Ljudi su jedva čekali da istrče osvajači Đole, Stara kuća u dresevima CB Gabina, a na drugoj strani da vide kakvu je taktiku spremija najmlađi Repić, Matino Repić inače osvajač srca publike. Susret s puno dinamike i duela, začinjen Matinovim bazama je bija gušt gledat. Za Gabine je blista Nikola Dolić s 4 zgoditka, ali publiku je u delirij bacila “mala varka Plazonića Marka”! Susret završava s 5 golova razlike, iako je stanje na terenu bilo puno gušće. Bravo za obe ekipe, pa idemo dalje.

22.05 KONOBA ANTONICA – SLIVNO 2:5

Za Konobu Antonicu je njen voditelj i igrač Bartul Markovina u zadnji sekund zbog teške bolesti otkaza nastup, ali kako organizator ima asa u rukavu i pravo da do prvog nastupa ubaci zamjensku ekipu pod istim imenom, stvar spašavaju drugovi Slovenci i to Mito i Vid Kos pojačani hrvatskim ubojitim napadačkim parom Lukin-Skorup. Na drugoj strani Toni Šimić nije dozvolija da dođe nepripremljen ka i pretprošle godine, pa dovodi Miočevića, Šimunovića i Roguljića koji s par lipih golova rješavaju susret i idu dalje. Bravo za obe ekipe, a posebno za hrvatsko-slovensku kombinaciju koja je spasila termin.

23.00 CB BARMUNDI – CRNA LISTA 8:7

U kasniju uru se odigra najdinamičniji i najuzbudljiviji susret večeri između dvi ekipe iz Podstrane koje se očito dobro poznaju. Crna lista Slavka Perčića u nešto starijij i iskusnijoj kombinaciji, ali ih je gušt bija gledat…Grgo i Hrvoje Šiško Šile sa Perčićem i Marićem, doktori baluna. Na drugoj strani Matić iz Baramundija dovodi Mandarića koji i ovaj put pokazuje raskoš talenta i upravo taj jezičac na vagi u tisnoj pobjedi vodi njegovu ekipu dalje. Odlična utakmica, bravo momci.

 

IZVJEŠTAJ ČETVRTKA 05.07:

19.20 PO LITRE TOČENOG – PIZZERIA BUŽA 11:4

“Po litre točenog” istrčava u punom sastavu sa svih 6 Tadićevih vitezova, a na drugoj strani “Buža” se jedva okupila, pa je mora stašelat naš arbitar Ante Klepić. Zbog tog akta svestrani Toni Kovačević Kova napušta konobarsko misto u Okija i uzima zviždaljku i čini to više nego dobro. Buža se držala dok su Jure, Mate, Klepa i Boris imali snage, a to je prvo poluvrime. U drugom ih Tadićevi momci ispijaju kao po litre točenog, a najviše se ističe Josip Grbešić sa 4 pogotka.

20.15 WILD BOYS – SLOBODNI UMJETNICI 0:4

“Divlji momci” na čelu s Tomislavom Nakićem potežu iz Šibenika i pravovremeno stižu, a za ovu prigodu odjevaju i nove dreseve. “Slobodni umjetnici” iz Splita Tonija Grčića nameću od starta svoj tempo i korner po korner ostvaruju prednost, dok Šibenčanima balun jednostavno neće u branku pa čak ni iz penala. Kod Splića se ističe Ecio Jurjević sa 3 pogotka, a utakmica završava 0:4. Ne pantimo da u Lukšiću neka ekipa nije postigla gol, ali evo ovaj put jest. Utjeha i nagrada za dobre Šibenčane je jumbo pizza u Restoran pizzeriji Buža našeg Mate Ivande.

21.10 RUO ARENA – TIKA TAKA 0.5 3:3 (6:5 p)

Sućuraćka Ruo Arena dolazi u full sastavu i to: Filip i Goran Biočić, Periš, Lijić, Buzov i Gavranić a na klupi je sidija voditelj bez premca Ante Perišić. Za Tika taku 0.5 istrčali su: Šego, Bosančić, Ružić i Munjiza s voditeljem Jakovljevićem. Tika taka odma nameće tempo i u tvrdom susretu majstorskim golovima Nevena Ružića vode i 0:1 i 1:2, ali rezultat preokreće Slaven Buzov koji je stvarno pravi gladijator. Regularni dio susreta završava rezultatom 3:3, da bi Tika taka kiksala na penale i svoju objektivno bolju predstavu u igri iskompromitirala i pošla doma.

22.05 VINIŠĆE/INSTALACIJE VIDOVIĆ – MESNICA MRKI 10:3

Mario Kostović srce i duša Vinišća dovodi respektabilnu ekipu na čelu sa Družijanićem i Pažaninom koji su isporučili skoro svih 10 komada, ali i Mrki ima svoju zvijezdu a to je mladi Marin Barada. Kako je utakmica odmicala, Vinišće je preuzimalo kontrolu i to se odrazilo na rezultat. Ipak se mora priznat da su Mrkijevi momci ginili na terenu, pa bravo!
Napomena je da je Marin Barada netom nakon susreta zakaparen od strane od Silvija za nastavak natjecanja, a čovik stvarno ima nos i ukus.

23.00 OPET ZVONE STARA ZVONA – DIPOL 16:4

U zadnjem susretu smo ka i sinoć vidili dvi najdinamičnije ekipe, umisto uspavanke. Silvio je ove godine odlučija poć do kraja, a ovi momci su jamstvo toga: Čubrilo, Maleš, Kirevski, Botica, Đikić, SILVIO, a kad se ovima pridruže Šiki i mali Barada biće show. Dipol u sastavu Rogošić, Bare, Jurić i Soldić je uz skoro duzino ipo dobija i jednokratni tečaj iz malih branki, ali kako su mladi i perspektivni ne sumnjamo da će izvuć pouku. Momci zaduženi za tempo i da se zna ko je gazda na terenu bili su Mrvica i Đika, a trpali su Stanko, Hrvoje i na koncu Silvio, a sve pod maestralnim vođenjem Martina Mustapića. Na drugoj strani Soldić je prikaza određenu dozu talenta, ali definitivno se primjetija nedostatak taktike. Svakako bravo za obe ekipe!

Sve utakmice odsudili su standardno Nina i Klepa, a program su vodile Marta i Sara.

IZVJEŠTAJ NEDJELJE 08.07:

19.20 BOTEMPO – LATINOSI 4:4 (6:4 p)

Nedilju su otvorile dvi mlade i rastrčane ekipe domaći Botempo i splitski Latinosi pojačani našim Draganom Lovrićem. Baš kako je Marino i reka “Bare, daj da igramo šta prije jer smo napaljeni” tako su Botempovi momci i izletili na teren. Posljedica te “napaljenosti su 4 žuta kartona, od toga dva istom igraču. Gigo i Marino su protiv ekstra raspoloženih Latinosa Tonija Ivaniševića (hat trick), Katavića i Guća izdržali i izvukli penale. Tu je bilo promašaja ajmeee, pa Kalinić i Alajbeg vode škvadru u 1.kolo. Bravo za obe ekipe, pa se vidimo ili za 15-ak dana ili za godinu.

20.15 ZRAČNA LUKA – RADOGRAD VIDA 10:4

Zračna luka istrčava s kompletnom logistikom kako i priliči jednom takvom gigantu i to: Lučev, Čavala, Budić, Salapić, Marin, Glavinić i Ratković, a klupa ka brazilska Tito i Zagallo…tj Mićo i Špiro. Majstori iz Krapine istrčavaju s velikim aplauzom, ali opet rade istu grešku “prešli su iz lake u polutešku”…šala. Dobri Tušek, Presečki i Poljak nemaju zamjenu, pa iako imaju dominaciju u prvom poluvremenu, nedostatak zamjene u drugom uzima danak. Kod areodromaca ističemo Marina i Budića sa po 3 pogotka, a Radogradu zahvaljujemo na dolasku pa se vidimo dogodine.

21.10 CAFFE BAR TWISTER – JABULANI 6:5

Ova utakmica je definitivno bila ljepotica večeri. Sućuraćki Jabulani Tonija Barišića istrčava u moćnom sastavu, iako su im nedostajali Grubišić i Šunjić tu su bili braća Tute, Perković, Lipotići i Kereta. Na drugoj strani Oky osvaja srca publike jer istrčava u simpatičnom ali nadasve moćnom sastavu, a uz njega su tu Riba, Mikas i Gluić. Ova zadnja 3 imaju skupa 150 godina, a igraju ka prije 20 godina, show. Gušt je bija gledat kako Miki vrti balun, protivnika, suca i publiku. U iznimno izjednačenom susretu i infarktnoj završnici pobjedom 6:5 Twister ide dalje, a vjernim Jabulanijima čestitamo na borbi i šta nam kontinuirano godinama dolaze.

22.05 TORCIDA BILICE – NULA + 2:3

Ako je ono maloprije bila lipotica večeri zbog simpatije prema veteranima, onda je ovo sad bila “futsal bomba”. Lijićevi kraljevi kaveza Biličani opet pokazuju junačko srce, ali puno traže špondu koja u Lukšiću nije prijatelj. Grubišić i Dodig su uspili Simuniću uvalit gol, ali dalje nije išlo. Na drugoj strani Nula + u sastavu Simunić, Banić, Mijić i Lozić bez Brnabića (kojeg očekujemo u idućem kolu) vrti balun žešće od Ricardinha i Falcaa. Oduševljava situacija kad dođu prid protivnički gol, pa vrate balun nazad Matiji, shooow. Iznimno motivirani Dean Banić u ovom tvrdom susretu zabija sva 3 gola i pobjedom 2:3 vodi Nulu + u 1.kolo. Bravo za obe ekipe, a Biličanima sve pohvale pa se vidimo dogodine.

23.00 COCKTAIL CAFFE BAR FARAON 1-UNO DI NOI 12:6

Dariovi momci iz Faraona istrčavaju u vrlo respektabilnom sastavu i to: stariji Rožić, Švabo mlaji, Dolić mlaji, Šimun i Babo…malo po nadimcima ovaj put, jer su simpa i igraju opak balun. Nasuprot njih, Sućurani istrčavaju u sastavu Režić, Smoljo i Fulier bez zamjena koje su se po pričama izneredile na Ultri, ajmeeee. Utakmica je bila više nego prijateljska s puno šale i viceva, a Faraoni su preporučeno isporučili Sućuranima duzinu. Ni oni nisu ostali dužni, pa su zabili po duzine šta navodi na zaključak da su pristupili malo ozbiljnije mogli su tražit prolaz u 1.kolo. Svakako fala momcima iz obje ekipe, pa se vidimo u nastavku natjecanja.

IZVJEŠTAJ PONEDJELJKA 09.07.

19.20 GALACTICOSI – PODSTRANA 6:14

Braća Letaj, Gigolaj i Cakaj u dresevima Galacticosa su izvrsni tehničari i sva 4 brze atlete, ali se još nisu snašli u Lukšiću…kažu mi, mala nam je branka. Takve probleme nisu imali momci Dina Marića iz Podstrane, pa se nemilice trpali u branku Galacticosa, a najviše su se istakli Martin Grubiša sa 5 pogodaka i Josip Tolušić sa 4. Pobjedom 6:14 Podstrana ide u 1.kolo tj među 64 ekipe, a Galacticosima fala i vidimo se dogodine.

20.15 BUGSY BAR – LIVERPOOL 3:10

U nastavku smo gledali mlade momke u dresevima Bugsyja i to Čvrgu, Joguna, Puću, Paju i Marina, te na drugoj strani braću Piplice, Kokića, Mikulića, Galića i Delića. Unatoč par veterana (+45) u dresevima Liverpoola, Bugsy nije profitira ni iskoristio situaciju. Dapače Piplice su trpale Čvrginu mrižu do zera 10. Bravo za obe ekipe na fair playu, Čvrgi i momcima sve čestitke pa se vidimo dogodine, a opaki Liverpool ide u 1.kolo.

21.10 KAŠTEL ŠTAFILIĆ – ČISTOĆA 6:6 (7:6 p)

Štafilićani su se debelo i naglo pomladili po procjeni dežurnih malobrankaških dušobrižnika koje maksimalno uvažavamo, pa se ipak očekuje povratak i odjava legendarnog Kapule. Šalu na stranu, mlaji Štafilićani su ga brzo zaboravili i trče ka navijeni. Mozak ekipe je zadnji igrač Zvone Suman, tihi egzekutor Karlo Udovičić, a vjerni su im Dumančić, Pajić, stari as Mijo, Veljača i povratnik Marin Bujas veliki nekadašnji talenat. Šta pisat o starim asevima iz Čistoće koji su nekad harali Dalmacijom, a ni sad nisu za bacit, štoviše odlični su. Delić, Jurčić i Pavela sa po 2 komada prizivaju penale i eto ih. Ritko kad ili nikad se nije dogodilo da sva 3 izvođača Čistoće faliju penal, pa eto tako ispadaju stari asevi. Brzo su to pribolili druženjem u Okca, pa ćemo ih opet vidit u veteranskom dijelu natjecanja.

22.05 RESTORAN INO – GRAĐEVINSKI OBRT G-5 7:3

Nekoliko dana smo čekali derbi pretkola i evo doša je i taj magični tren. Pred prepunim tribinama utakmicu vrlo brzo otvara Robert Pavičić Švabo brzim golom koji je malo zamanta Dina. Nakon toga slijedi bljesak Zvone Bekavca tj vrhunski udarac sa distance i eto 1:1. Tad su svi promislili da bi G-5 moga kroz penale napravit štetu Inovim momcima, ali voditelj nad voditeljima Joško Slugan popularni Đole Fešta brzinskim rotacijama i uputama daje vitar u leđa i Švabinim hat trickom odlipljuje se na 4:1. Livi iz penala vraća nadu, ali onda su se poželili upisat u strijelce i Božo, Leka i Jela i tu je priča stala. Obe ekipe su posli uz Okijeve delicije analizirale igru i družili se, a ko to more platit!

23.00 CAFFE BAR FARAON TROGIR – MERTOJAK

U zadnjem susretu večeri istrčale su obe ekipe “sa strane” i to Niševićevi momci iz trogirskog Faraona kontra Mertojaka Hrvoja Petrušića. U vrlo izjednačenom susretu čekale su se greške protivnika, a upravo zahvaljujući 3 promašena penala Mertojaka, Faraon se drža na životu. Za Faraon je Roko briljira i zabija 3 komada, ali to nije bilo dovoljno. Na drugoj strani Ante Sisgoreo zabija također 3 komada, ali s jednim golom viška Mertojak ipak ide dalje.

Sve utakmice bez greške su odsudili Klepić i Ninčević, a program na isti način vodile Marta i Sara.

IZVJEŠTAJ ČETVRTKA 12.07.

19.20 AUTO KELIĆ – STATISTI BONAVIA 7:7 (10:8 p)

Stipe Šuker je za Kelića okupija respektabilnu ekipu pojačanu nekadašnjim osvajačem Lukšića Josipom Buzovom, ali daleko najraspoloženiji je bio povremeno nervozni Ante Petričević s 4 pogotka. Na drugoj strani Zvone Špralja uz Smoljana dovodi i braću Kirevski, a veliku dozu talenta pokazuje mlađi Toni. Uz dosta preokreta i brejkova regularni dio završava neriješeno, a u ruletu penala su Kelićevi momci nepogrešivi i zato idu u 1.kolo. Čestitke obim ekipama na borbi.

20.15 STARI ŠPAHERI – STAŠEVICA 6:4

Dinamična utakmica s dosta faula i poteza iz kaveza, pa ko se u toj šori bolje snaša izvuka je tanji kraj. Za Stare špahere su se svi onako prijateljski upisali u strijelce, jedino je Munja zabija 2 komada, a za Staševicu je Marko Kragić upisa hat trick, ali nije pomoglo. Špaheri u 1.kolo, a Staševica našeg Zdrave Kušurina za utjehu bar na pizzu u Buže s dogovorom da se obavezno vidimo i dogodine.

21.10 FAST FOOD SUPER PAJO-CAFFE BAR ATRIUM 6:7

Jedan tipičan susret za solinske Pajine legende…ponovo su izvukli profesionalce jer Juras, Jurjević i Barišić u dresevima Atriuma to i jesu. A, pazite četvorka FF Super Pajo ima mrvu manje od 200 godina (Bubi zbraja). Unatoč 5 golova Hrvoja Jurasa, Pajini momci su vodili cili susret, a ponovo su briljirali Orla, Cile i Bubi i to pod budnom paskom voditelja Renata Spajića. Naravno oni ne bi bili oni da nešto ne zaribaju, pa je tako bilo i ovi put…dok je Super Pajo istrčava i mica se branke Juras i i Jurjević su punili mrizu i priokrenili rezultat. Na koncu niti penali…u 3 pm tu smo nepobjedivi, kaže Spajo. Bravo za obe ekipe, Atrium u 1.kolo, a Spajo i škvadra za utjehu ponovo dolaze za 10-ak dana kad će se pokušat prošetat kroz veteranski turnir.

22.05 CB BROKVA 2 – GENERALI OSIGURANJE 9:0

A, šta reć o ovome susretu, osim da ni barba Nostradamus ne bi pogodija rezultat. Je da su Niđini momci iz Brokve mlađi i poletniji, ali da će iskusne aseve Boška Tomaša u dresevima Generali osiguranja ostavit na ZERO, niko nije moga virovat. Dok su se Tomaš, Šimić i Poljak redali na falivenim penalima, Brokva je punila na krilima Rabadana, Lovrića i Čavke, ali ovacije publike je izazva ponajmlađi igrač Turnira Domagoj Bekavac sa hat trickom, ali ne bilo kakvim…sva 3 gola su majstorstvo malih branki, a te finte većina ljudi nije nikad ni vidila. Velika je fešta bila posli u Brokve, a Generali su rekli da će dogodine odradit koji pripremni trening na kultnom igralištu uoči početka Turnira.

23.00 KUĆERIN – SUTIKVA 2012 9:3

Šlag na kraju…čak je i balun pa u drugi plan, reprezentacija i ribarska u Sućurcu, tombula u Dicmu, sve je stalo i umirilo se…na misto spikera se nakon par godina pauze vratija legendarni Berislav Šiško Berto Šikucije Šiki. Ima je veliku podršku publike od kojih su se najviše isticali Jovo i Livi, njegovi mentori.
Miletić, Crnoja, Zorić i Bošković u dresevima Sutikve su prvi put istrčali u Lukšiću i nisu se baš dobro snašli, jer moraš se nakon Kažinog kaveza dobro adaptirat na Lukšić. Dok je Sutikva trčala, Svetin Pavlov šef Kućerina je uvalija gol, a svesrdno su mu pomagali Škarpa, Gotovac, Matijević i posebno Batinić s 3 pogotka. Ipak, nije bilo predaje do samog kraja jer je Sutkva u zadnjoj minuti uvalila 2 komada, pa bravo za momke.

Prva 3 susreta odsudija je Denis Ninčević, a zadnja 2 Ante Klepić. Program su sve komotnije i bolje vodile Sara i Marta.

IZVJEŠTAJ PETKA 13-OG:

U ovom brdu slika ekipa i momenata u igri svako će zasigurno nać poneku simpatičnu…

19.10 MIDERA PIONIRI – MORNAR 0:12

Petak 13-i je stvarno bija horror za Grbešine pionire…primit duzinu, a ne dat nijedan nije lako izvest. A novi dresevi, entuzijazam, pozitiva, borba, show i zero na koncu. Ukratko, sve pohvale na pristupu i obavezno se vidimo dogodine. O ekipi Mornar dade se pisat…iz godine u godinu sve ozbiljniji, hrabriji i ambiciozniji…Luka Šarić, Ivica Grbeša i Ante Parčina trpaju svaki po 4 komada i eto duzine. Bravo za obe ekipe, pa idemo dalje.

20.05 CAFFE BAR PADRE – MIDERA STUDIO VEZ 7:3

Marijo Grbeša je s guštom poveza dvi svoje utakmice i doveja vojsku, ali obe bitke su izgubljene. Rekla bi Šemsa “izgubila sve sam bitke, al još vodim rat”…Ipak, ovde je bilo borbe jer Milić, Plazonić, Šitum, Bikić i Pajdek su budućnost ne samo Midere, nego i kaštelanskog baluna. Na drugoj strani za Certin Padre 4 jahača apokalipse…ni manje ni više nego trofejna prva četvorka Brodosplit inženjeringa od prije par godina Pavić, Perišić, Bajamić i Gotovac, pa kako im parirat. Možeš jedino zamislit da igraju reka bi drug Milanović za Špičkovinu, ali isto ti se piše. Momci iz Midere su se odlično držali jer ovo je podnošljiv poraz, a dogodine će bit bolje.

21.00 ŠKOLJKE KATIĆ – MALI JAPAN RAŽINE 3:6

Iako su Školjke lukšićki brand Ivice Katića, ovaj put su istrčala 3 momka Frane Kalabrića iz Šibenika i to Niko Škugor, Toni Junaković i Frane Batinica naši stari znanci, ali bez zamjene za šta je kriv njihov ponajbolji igrač veliki i moćni Ivan Škugor. Ivan nije moga doć jer je pobrka ure, dane i misece, pa su ova 3 viteza prolila bunar znoja trčeći za malin Japancima iz Ražina. Denis Burazer idejni vođa Ražina pomalo slaže ekipu i priču i tek čeka prave plodove koji će zasigurno rodit, jer ima mladu i možda najperspektivniju ekipu u krugu 100 milja, rekli bi kauboji. Na branci je jednostavno briljira obranama i razigravanjem Neno Knežić, a nemilosrdni egzekutor je bija Josip Kunčić s brdo golova kojima Ražine vodi u 1.kolo. Čestitamo momcima na šibenskom derbiju, a mi idemo dalje.

21.55 IZVLAČENJE PAROVA 1. KOLA!!!

Sladić, Vinko i Đole Fešta su pripremili sva 64 listića i ubacili u Okijev Red Bullov bubanj koji je ovaj put nemilice izmiša tikete i nije izvuka nijedan onako zvučniji par da bi mirisa na drebi, iako ćemo mi u daljnjem obraćanju taj časni prefiks dodijeliti mnogima, naravno iz pijeteta. Sliku sretnih parova i raspored možete na vrhu pogledat, a slijedi nova tekma…

22.05 WAREHOUSE – CAFFE BAR DONNA DUGI RAT 2:7

Za Warehouse Jozo Božinović Vasko je u zadnji moment zbog ozljede otkaza nastup, pa su čast imena ekipe spašavali Dalibor Dude i prijatelji. Više od 2 postignuta gola nisu mogli, jer je na drugoj strani bila Donna. Donna je kako bi Latini zamislili neka lipa žena, ali Dugoraćani su sve samo ne lipotica. Oni su tihi i nemilosrdni egzekutori koji ne praštaju greške, pa 7 komada u mriži Warehousea i nije puno. Roguljić 3, Novaković 2, a Dragošević i Mandurić po jedan komad i ajmo u 1.kolo!

23.00 KAŠTELINE – ZLATNI PAN 3:7

U zadnjem susretu večeri ko je tija zaspat, nije moga jer mu nisu dali domaći momčići iz male ulice, kvarta ili družine Kašteline. Lučić i po 2 brata Gele i Ivančića su uzorali beton i došli do legendarnog Crnila, oli ti zemlje na kojoj se nekad igralo. Tempo, zuja i nervoza su bili ubitačni, pa nije manjkalo ni žutih kartončića od našeg ljutog arbitra Nine. Na drugoj strani za Zlatni Pan nije bilo standardnog para Znaor&Znaor, ali je stari as Stipe Dumanić doveja respektabilnu ekipu s još starijim asem Edom Radmilom, a svesrdno su mu pomagali Ljubica, Zokić i Zagorac. Lušićki poletarci su nabili tempo i u startu ostvarili prednost, ali je zbog nedostatka iskustva nisu mogli zadržat, pa Zlatni Pan pobjedom 3:7 ide dalje.

Sve utakmice su uspješno odsudili Ante Klepić i Denis Ninčević Nina, a program su također uspješno vodile Sara&Marta.

 

IZVJEŠTAJ PONEDILJKA 16.07:

U svečanoj atmosferi dočeka Vatrenih u Zagrebu, održan je i program predzadnjeg dana pretkola na 43. Prvenstvu svita na male branke Lukšić 2018. Odigrano je prvih 5 susreta, a šesti je na startu prikinija pljusak. Tu ćemo utakmicu nadoknadit i odigrat u utorak ili sridu kao pred-termin, ovisno o vremenskim prilikama i neprilikama tokom utorka.

19.00 COCKTAIL CAFFE BAR FARAON 3 – GUBITNIČKI MENTALITET 4:3

Momci iz obe ekipe su došle ne navrime nego i debelo ranije da bi se zagrijale i osjetile teren, šta je za svaku pohvalu. Za Faraon 3 istrčali su Kurtović, Budiša, Čikotić i Cikojević, a za goste iz Splita Šobajić, Matetić te Marin i Alen Sunara. U tvrdoj tekmi s malo golova Spliće imaju prednost, ali Faraon 3 kao domaća ekipa ipak okreće rezultat te sa 2 gola Luke Cikojevića okreće i na koncu pobjeđuje. Bravo za obe ekipe, a Šobaja je obeća da će i dogodine dovest u Lukšić Gubitnički mentalitet.

19.50 ETO TAKO – ŠEGRT HLAPIĆ 5:8

U drugom susretu Vlado Bogdanić dovodi 3 odlična igrača iz Sućurca Maržića, Radovića i Periša, ali na žalost bez izmjene koja ih je na koncu skupo koštala. Šegrt Hlapić koji već godinama dolazi u Lukšić koristi umor Vladinih momaka, te na krilima Čondića, Javorčića, Bodrožića te ponajviše sedmerostrukog strijelca Antonija Vrkića ide u 1.kolo.

20.40 HOS ORIJ – RICO BAR 7:6

Početak susreta ide na stranu Rico bara koji pomalo kontrolira igru, ali očito ne i rezultat. Bojovnici iz Orija okreću rezultat na krilima Bekavca i Lozića, te idu dalje. Moramo pofalit Marka Juričića koji ih je odlično vodija s klupe.Na drugoj strani Ricu nije pomoga ni povratak velikog meštra baluna Zorana Radeljića, pa će Šalov i Palade pokušat ponovo dogodine.

21.30 RESTORAN RUSULICA – UVIK ŽEDNI 1:8

Iako smo očekivali neizvjestan susret, bilo je nekako prelagano za Uvik žedne. Odma načimaju Šimu i pomalo uzimaju kontrolu baluna i tekme. Iako su Kovačević, Barišić i Keran uzorali teren, nije pa nije išlo. Jere Šimac igra partiju života, sve brani, razigrava ekipu i zabija golove. Asistirali su mu svesrdno Lulić, Franić i Lažeta, pa pobjedom 1:8 idu u 1.kolo.

22.20 KONSTRUKTORI – SEGET 3:1

U trogirskom derbiju istrčavaju dvi ekipe čiji igrači na svim ostalim turnirima igraju skupa, a evo ih na Prvenstvu svita na male branke u Lukšiću na suprotnim stranama.
Za Konstruktore Luka i Antiša Pavković Pici, Čavar, Nuić i Repić stvarno prikazuju dobru i zrelu igru. Na drugoj strani Seget na krilima idejnog vođe i gurua Tonća Ćudine ima ozbiljne ambicije. Na žalost po Tonća njegov pogodak ostaje jedini njegove ekipe, ali zato na drugoj strani Nuić i Repić zabijaju ukupno 3 gola. Na žalost, ostali smo bez Tonća koji je dobra duh našeg turnira, ali ipak idemo dalje.

23.10 DAY&NIGHT CLUB FOCUS – GRANDE COJONES

Zadnji susret je na žalost odma na početku prikinila kiša, kako smo već i napomenili, pa ćemo ovu utakmicu ubacit kao pred termin u utorak ili sridu, da bi mogli realizirat i zaključit pomalo pretkolo.
Ovim putem obavještavamo da ćemo pratit vremenske neprilike tokom utorka, te da ćemo u slučaju kiše do 14 h, obavijestit voditelje ekipa u slučaju eventualne odgode.

Prva 3 susreta izvrsno je odsudija Nina, a na isti način Klepa zadnje 2 tekme. Program su sve bolje i bolje vodile Marta&Sara!

 

IZVJEŠTAJ UTORKA 17.07:

Programom utorka realizirali i završili smo pretkolo i dobili 64 najbolje ekipe koje će se narednih 20-ak dana taracat u borbi za malobrankašku besmrtnost i još jednu ploču na Jovinoj zgradi.

18.00 GRANDE COJONES-DAY&NIGHT CLUB FOCUS 7:11

Utakmica koja je zbog nevere u ponediljak navečer pribačena za pred termin u utorak nije podbacila i ponudila je dosta uzbuđenja. Cojonesi Petra Barbarića su sve bolji i bolji, te u startu ostvaruju prednost ponajviše jer momci iz Focusa nisu znali ko brani, a najviše ih je bušija Dario Miljić sa 4 komada. Međutim čim su se konsolidirali, stvari sidaju na svoje misto i Focus pomalo preuzima inicijativu, a prednjače Kunac i Šarić s brdo golova. Bravo za obe ekipe na odličnoj partiji.

19.00 MIDERA SHOP – GEKO 3:0 bb

Ritko kad, a ni tad se dogodi da se u Lukšiću ne odigra susret jer organizator uvik ima asa u rukavu, makar je lito i nosili se kratki…Geko je odusta po ure prije početka i nije bilo vrimena za improvizaciju niti popravak kvara, ali se voditelj izvinija i reka da će sve obaveze ispunit i da se vidimo dogodine. Eto, Midera se bez kapi znoja ili krvi plasirala dalje, ali ne sumnjamo da bi oni to pokušali izborit i na borilištu. Vidimo se u daljnjem tijeku natjecanja.

19.50 BOBIS – BARE I PLAĆENICI 1:13

Za Bobis je trofejni trener Bero Omero doveja nekoliko brzih mladaca i pustija ih na Baru, a najviše se istaka Ante Šunjić sa postignutim pogotkom. Na drugoj strani za Baru i plaćenike istrčavaju uz Baru, Romić, Pele, Ante i Šunje. Rođeni na tom terenu, Bare i plaćenici nisu imali problema s realizacijom, pa se osjetilo 3 gola Juričića, 4 Šunjića i čak 6 Pelivana, a ostalo su zabili Romić i Bare. Pohvala za Barine trenere Jovu, Šklilju i Bertu. Kad su Barini puleni na poluvrimenu njegovim izlaskom upali u krizu pri vodstvu od 6:0 i gubitku u kornerima 1:4, Škiljo je reka “hebeš kornere, bitni su golovi” i tom kultnom izjavom oduzeja titulu najboljeg voditelja Đoli Fešti. Bravo za Bobis i ne sumnjamo da će dogodine uz Berine savjete i treninge bit još jači.

20.40 SV.MAVAR ŽEDNO – MNK HUMANITARAC 3:11

Super iskusni momci sa Žednog dolaze u Lukšić ne više vaporon, ne surfajući, niti plivajući nego autom priko novo otvorenog mosta koji je primarni cilj evoropske unije i san mnogih generacija Čiovljana. I kako to često u priči biva, slijedi opušten pristup, pa Roško, Frana, Erceg, Rajić i Miše fasuju gol manje od duzine. Na drugoj strani MNK Humanitarac iz Srinjina Gabriela Miketeka je skroz nehumana družina trpajući sve te puste golove, a prednjači Luka Jurčić sa 4 zgoditka. Da mi je neko reka prije tekme da će se Stipi uvalit 11 komada, ne bi virova.

21.30 CAFFE BAR SENSATION – CAGEBALL PENAL 3:2

Bilo je upitno koga će Petar Dragun gazda Senzacije poslat na ovaj duel, kad ono najjača moguća kombinacija. Dvi prekrasne lipotice, crvenokosa i crnokosa koje su dizale moral Olujiću, Nasupu, Smolji i Parčini. Na drugoj strani ni Cageball Penal nije doša bez svoje lipotice jer je gazda Kažo poveja svoju dragu plavušu Adelu, pa smo uz prethodno najavljene zadovoljili sve boje i ukuse. Kažo je napravija veliku grešku jer je iz lake priša u polutešku. Doveja 5 momaka u koje je uložija zadnju kunu, cent, lipu, dinar, dolar, tolar tj ušteđevinu. Oglođali su ga skroz da Kažo na povratku nije pogodija ne kuću, nego grad…završija je u Titograd, hahaha. Taktika Penala je bila savršena, jer je Role na branci briljira, vodija tekmu, nameća ritam, a ima je i jednu ubojitu kontru di je zbušija Matu Olujića. Uz njega se u strijelce upisa i ubojiti Ante Sučić, ali od kuma i Andrije ni gola, ni ushićenja. U tako tvrdoj igri na koncu se pokaza Đemo Nasup koji je iz 2 šuca zabija 2 gola i srušija Kažine snove o prolasku dalje. Nema veze momci, osvojili ste srce publike, a ni organizatoru niste mrski, pa ćete dogodine uz puno vježbanja sigurno proć pretkolo. A, savjet i za Senzaciju…bude li Mate glumija haubicu ka pokojni Pepe, biće veselo, AJMOOOO

22.20 SPORTSKI CENTAR KORNER – AJ ĆAAA 2:5

Za Korner je naš dobri Ivo Gotovac posla 4 opaka momka i to Čizmu, Vrdoljaka, Viskija i Mršu i baš kad san tija reć da ih je malo na drugoj strani za AJ ĆAAA istrčalo 3 čovika i to Grčić, Glavina i moćni Frenk Žanetić koji je zabija 3 gola i vridi za dva čovika tako da i njih tretiramo ka četvorku. U tvrdoj, ali dinamičnoj partiji bolje se snalazi Aj ćaaa i pobjedom 2:5 ide dalje, a Ivini momci na žalost doma.

23.10 SIRIĆ COLOR – LAGANI 7:6

Kako se program zbog dočeka i gužve u Splitu poprilično odužija, zadnji susret je počeja skoro u ponoć. Ta ura nije smetala extra rastrčanim momcima iz obe ekipe da zapale malobrojnu, ali vatrenu publiku. A u publici sami javli, kladioničari, šaljivdžije i šoumeni koji su do te mire zapalili obe ekipe da je sve vrcalo. Brejkova na obe strane je bilo ka u priči, a najviše su se istakli kod Sirića Budi Dujmov i Tin Nišević sa po 3 komada, a Lagani su se raspodilili Strižić 1, Zečić 2 i motivirani Perišić 3. Nema veze za poraz i čestitka za obe ekipe na ponoćnjem uzbuđenju, a kad Laganima dogodine dođe i Naranča Tomičić, očekujemo medalju.

Sve utakmice su poslovično dobro odsudili međunarodni arbitri Klepić i Ninčević, a da ih je pustit u politiku riješili bi Piranski zaljev u jedno malobrankaško poluvrime.
Program su vodile sve bolje i sigurnije Marta&Sara!