Početna Kaštela U utorak, 24.07. koncert Ibrice Jusića u Kaštelima

U utorak, 24.07. koncert Ibrice Jusića u Kaštelima

1159
UDIO

Ibrica Jusić sutra će održati koncert u Kaštelima. Nastup je predviđen na brcu u Kaštel Starom 24. srpnja 2018. s početkom u 21 sat u okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta.

Naime, Ibrica Jusić je i dosad nastupao u Kaštelima i svaki put oduševio publiku, a na domaćim festivalima se pojavljuje od početka 1970-ih godina. Oslanjajući se na elemente francuske šansone, stvorio je prepoznatljiv i veoma autentičan autorski izraz, koji se odlikuje poetikom i intelektom, kao i skladanjem stihova poznatih pjesnika.

18 bezvremenskih hitova velikog glazbenika objedinjeno je na novom albumu iz edicije “The Best of Collection” u izdanju Croatia Recordsa koji je izdan ove godine. Klasici poput “U svakom slučaju te volim”, “Jubi san vašu ‘ćer”, “Celuloidni pajac”, “Emina”, “Kuća pored mora” neizostavan su dio hrvatske šansonijerske baštine u čije su temelje trajno ugrađeni te stoga ovaj album predstavlja veliku vrijednost za sve poštovatelje lijepe lirike, izvedbene virtuoznosti i emotivne interpretacije, a svoje najbolje pjesme Ibrica će izvesti i u Kaštelima.