Početna Kaštela Prijave za 9. sezonu ‘DIVLJE LIGE’ na male branke

Prijave za 9. sezonu ‘DIVLJE LIGE’ na male branke

945
UDIO

Prošlo je već mjesec dana od završetka Đole, završilo je i Svjetsko prvenstvo u Rusiji velikim uspjehom naše reprezentacije a članovi Udruge za mali nogomet grada Kaštela, nakon godine pauze, za sve rekreativce i zaljubljenike u male branke organiziraju ‘Divlju ligu’, koja bi se ove godine igrala 9. put.

Počeci ‘Divlje lige’ vraćaju nas na početak 2000-ih godina, igrala se tri ljeta za redom, od 2001-2003. godine. Slijedeće 2004. godine naša reprezentacija igrala je na Europskom prvenstvu u Portugalu, vladala je velika euforija za praćenje naših, ‘Divlja liga’ nije se igrale te a ni slijedećih sedam godina. Ponovo je pokrenuta 2012. godine te se igrala idućih pet godina, četiri godine za redom prvaci su bili ‘Klesari’ predvođeni Antom Radmanom i njegovom malom ali odabranom ekipom dok su zadnji prvaci ‘Divlje lige’ koja se igrala u ljeto 2016. godine bili momci iz ekipe S.C. ‘Korner’ koju je predvodio Mate Muselin.

‘Divlja liga na male branke’ prvenstveno je namjenjena rekreativcima, mladim ljudima koji zbog brojnih obaveza nemaju dovoljno veremena ganjati turnire, kojima će dvije utakmice tjedno, igrane pod reflektorima, u večernjim terminima, na otvorenom igralištu bivše O.Š.’Bijaći’ u Kaštel Novom. biti dovoljne da zadovolje svoje apetite za rekreacijom. Kotizacija će biti prihvatljiva za sve ekipe, a ovisit će i o broju prijavljenih ekipa.

‘Divlja liga na male branke’ započela bi u drugoj polovici mjeseca kolovoza, iza Velike Gospe, Prijave traju do petka 17. kolovoza a s prvim utakmicama započeli bi u ponedjeljak 20. kolovoza.

Propozicije natjecanja kao i proteklih godina ostale bi iste, nakon što se odigra regularni dio, šest prvoplasiranih ekipa igrati će play-off. Sve prijavljene ekipe za vrijeme prvog dijela natjecanja imaju pravo registrirati najviše do 12 igrača. Najboljim ekipama, kao i pojedincima te fair play ekipi dodijelit će se pehar i medalje.

Prijave kao i sve potrebne informacije vezano za ‘Divlju ligu’ možete dobiti kod tajnika Udruge na broj mobitela 091 907 98 10.