Početna Kaštela Wild boysi nanijeli prvi poraz Padobrancima

Wild boysi nanijeli prvi poraz Padobrancima

797
UDIO

Derbi 8. kola Lige pionira nakon uzbudljive i do samog kraja neizvjesne utakmice sasvim zasluženo pripao je Wild boysima koji su tako uspjeli nanijeti prvi poraz Padobrancima i neizvjesnom učinili utrku za vodećim pozicijama na tablici prije play-offa. Padobranci su inače bolje započeli utakmicu rezultat čega je i njihovo brzo vodstvo zahvaljujući spretnosti Karla Čudine.

Međutim, Wild boysi se brzo oporavljaju te do poluvremena uspijevaju izjednačiti preko svog najboljeg strijelca Jakova Đirlića. Sve bolja igra Wild boysa nastavlja se i u drugom dijelu, nakon nekoliko izglednih prilika Jakov Đirlić postiže svoj drugi pogodak izazvavši erupciju oduševljenja velikog dijela navijača na tribinama. Padobranci su pokušavali na sve načine probiti čvrstu obranu Wild boysa, ali na njihovu žalost neuspješno, pretrpjeli su tako prvi poraz od izravnog im konkurenta za vodeće mjesto na tablici prije početka play-offa.

Prvim porazom Padobranaca za sada su se najviše okoristili Trogirani koji su ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Branimiru Mlačiću, svojem naboljem i najefikasnijem igraču pobijedili posljednjeplasiranu Budućnost. Za to vrijeme novu, vrijednu pobjedu vrijednu 4. mjesta na tablici ostvarili su Amigosi koji su zahvaljujući pogocima Zvonimira Bakmaza i Mateja Botića uspijeli dobiti Mlade nade za koje je strijelac bio Gabrijel F. Perković.

Drugu pobjedu za redom, ovaj puta protiv Letećih vjeverica, najviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Nikoli Puđi, svojem najboljem igraču zabilježila je ekipa Ko pita. Strijelci za Leteće vjeverice bili su Vinko Milić i Filip Ćosić. U susretu dviju ekipa iz ‘donjeg doma’ Kauboji i Šampioni odigrali su majstorski remi, Kauboji su pogocima Lovre Radića i Danijela Filipovića dva puta bili u vodstvu ali upornost mladih Šampiona na kraju se ipak isplatila, pogocima Marka Rajčića i Branka Šerića uspjeli su osvojiti jedan, za njih veoma vrijedan bod.

Liga pionira nastavlja se u petak utakmicama 9. kola:

PETAK, 03.08.2018.

18:45   Mlade nade — Ko pita

19:20   Šampioni — Amigosi

19:55   Bili lavovi — Padobranci

20:30   Leteće vjeverice — TNT Trogir

21:05   Wild boys — Kauboji

Slobodna ekipa:  Budućnost