Početna Kaštela Kaštel Novi: Počela naplata parkinga kod Đardina i kule Ćipiko

Kaštel Novi: Počela naplata parkinga kod Đardina i kule Ćipiko

1381
UDIO

Sukladno odluci Grada Kaštela o organizaciji parkiranja, gradska tvrtka Zeleno i modro obavještava građane da je u petak 10. kolovoza 2018.započela naplata parkiranja u Kaštel Novom kod Đardina i kule Ćipiko. Automati u Kaštel Novom će obuhvatiti parkirna mjesta oko Đardina te na rivi od Velike Štrade do Ulice Grgura Ninskog, gdje će se dobiti ukupno 72 mjesta za parkiranje.

Napomenimo i to da se u 1.A zoni od 1. lipnja do 30. rujna , tijekom ljetne sezone, naplata parkinga obavolja svakim danom u vremenu od 7 do 22 sata, osim nedjeljom i blagdanima.

Podsjetimo, od 15. srpnja 2018. uvedene su nove tarife parkiranja na gotovo svim gradskim parkiralištima kojima upravlja Zeleno i modro d.o.o.

Uvodi se tjedna parkirališna karta koja je pogodna za iznajmljivače apartmana kao i njihove goste. Tjedna ili tzv. “turistička karta” se može preuzeti u uredu Zeleno i modro d.o.o. predočenjem isprave iznajmljivača i isprave na kojoj je vidljiva registarska oznaka vozila. Cijena “turističke karte” je 100 kn i može se kupiti samo za ona parkirališta koja se nalaze u prvoj A zoni naplate parkinga.

Uvodi se i godišnja povlaštena karta za sve građane Grada Kaštela u iznosu od 950 kn omogućuje parkiranje 365 dana. Cijena godišnje karte ista je u svim zonama naplate parkinga.

IZVOR: kastela.hr