Početna Kaštela Trogirani najbolji u regularnom dijelu, započinje play-off

Trogirani najbolji u regularnom dijelu, započinje play-off

721
UDIO

Nakon mjesec i pol dana igranja završen je regularan dio Lige pionira, sve ekipe odigrale su po deset utakmica, ono što je pred nama je doigravanje u kojem je pravo nastupa osiguralo šest prvoplasiranih ekipa. Treba pojasniti da je ekipa Mlade nade bolje plasirana od Bilih lavova iako imaju slabiju razliku datih i primljenih pogodaka zbog toga što imaju bolji međusobni omjer u odnosu na Bile lavove koje su pobijedili s 2:1 u utakmici 5. kola.

TNT Trogir i Padobranci, kao dvije prvoplasirane ekipe, oslobođene su igranja u četvrtfinalu te su direktno ušle u polufinale. Preostali parovi četvrtfinala igraju se sutra, u petak po slijedećem rasporedu i satnici:

Petak, 17.08.2018.
.
21:00   Wild boys — Bili lavovi
21:40   Amigosi — Mlade nade

Inače, u posljednjem kolu nije bilo iznenađenja, TNT Trogir pobijedio je dosta lako Wild boyse, sve je bilo gotovo nakon prvog dijela, predvođeni raspoloženim Branimirom Mlačićem (2) i Mladenom Kovačićem (1) Trogirani su pokazali da, nakon tri godine igranja u Kaštelima, opravdano ciljaju na osvajanje Lige pionira. Utješni pogodak za Wild boyse postigao je njihov najbolji igrač i strijelac Jakov Đirlić. S ovim pogotkom Jakov Đirlić samo je potvrdio titulu najboljeg strijelca Lige pionira za ovu godinu

Padobranci su, isto tako, ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Juri Graniću i Antoniju Botici dosta lako pobijedili oslabljene Amigose dok su Mlade nade ispratile Leteće vjeverice s pet pogodaka u njihovoj mreži. Kod Mladih nada istakli su se Danijel Višević s tri postignuta pogotka te Gabrijel B. Perković zaslužan za dva pogotka.

Budućnost i Šampioni odigrali su majstorski remi, poveli su Šampioni pogotkom Filipa Buzova dok je Petar Petrović postigao izjednačujući pogodak za Budućnost sredinom drugog dijela utakmice. Ekipa Ko pita nije imala dovoljno igrača za započeti utakmicu pa su Bili lavovi do nova tri boda došli bez prolivena znoja.