Početna Kaštela Kaštela, Divlja liga – Derbi kola bez pobjednika

Kaštela, Divlja liga – Derbi kola bez pobjednika

1498
UDIO

Derbi 4. kola između ekipa Croatia Blizna i Zračna Luka, jedinih dviju ekipa bez poraza u dosadašnjem dijelu natjecanja završio je bez pobjednika. Zračna Luka koja je utakmicu odigrala u veteranskom sastavu puno bolje je otvorila utakmicu iskoristivši nekoliko velikih grešaka u obrani protivnika koje je u prvom dijelu u dva navrata iskoristio Ante Budić. Croatia Blizna drugo poluvrijeme otvara puno bolje te pogocima Roberta Tadića i Tonija Matijevića brzo izjednačuje. Međutim, iskusni igrači Zračne Luke nisu se predavali te pogotkom Ante Marina ponovo dolaze u vodstvo. Pritisak mladih momaka iz ekipe Croatia Blizna ipak je urodio plodom te oni do kraja utakmice preko Marina Stankovića ipak uspijevaju postići izjednačujući pogodak što je na kraju, uzevši u obzir sve viđeno, i najpravedniji rezultat.

U susretu dviju najmlađih ekipa CB ‘Virus’ nanio je uvjerljiv poraz Tehnogradu u utakmici u kojoj od samog početka nije bilo velike neizvjesnosti. Mladi momci CB ‘Virus’ brzo su se oporavili od visokog poraza koji im je kolo ranije nanijela ekipa ‘Focusa’, već nakon prvog poluvremena vodili su s 2:0 da bi u drugom dijelu zaigrali još bolje i efikasnije rezultat čega je i konačan rezultat od 5:0 u njihovu korist. U pobjedi CB ‘Virus’ s tri pogotka najviše se istakao Jakov Udovičić, a s po jednim pogotkom pridružili su mu se Matej Maretić i Duje Aleksić.

Poraz u zadnjem kolu nije previše uzdrmao redove ekipe Auto Kelić koji su se novom pobjedom, ovaj puta nad ekipom Bile stine vratili na pobjedničke staze. Bile stine dosta dobro su se držale više od pola utakmice, međutim kako su došli samo s četiri igrača samo je bilo pitanje kada će im popustiti koncentracija što se najbolje osjetilo u zadnjoj četvrtini utakmice kada je ekipa Auto Kelić s tri pogotka za redom stvorila lijepu prednost s kojom su mirno priveli utakmicu kraju.

Sličnu priču vidjeli smo i na slijedećoj utakmici, ekipa s Gabina došla je samo s četiri igrača protiv kompletnog sastava ‘Focusa’. Dok je bilo svježine i snage ekipa s Gabina još je nekako održavala korak protiv jako dobre ekipe ‘Focusa’ za što je svakako najzaslužniji trostruki strijelac Joško Sunara. Međutim, u nastavku kada je kod igrača s Gabina ponestalo svježine igrala je samo jedna ekipa, ekipa ‘Focusa’ koja je povečavala svoju prednost do konačnih 10:4 u njihovu korist. Strijelci za ‘Focus’ bili su Marko Cvitković (3), Zvonimir Suman (2), Andro Šarić (2), Marin Bujas, Matej Stude i Mario Čović.

U posljednjoj utakmici vidjeli smo neravnopravnu borbu iskusne trogirske ekipe Sipa i bobići i mlade lukšićke ekipe Botempo. Od samog početka vidjelo se da momci iz Lukšića, osim srčanosti nemaju drugih aduta s kojima bi se suprotstavili boljoj ekipi iz Trogira. Rezultat toga su po četiri pogotka u svakom poluvremenu u mreži Botempa za koje su najzaslužniji trostruki strijelac Ivan Katalinić, Nenad Lukin i Ivan Čokara s po dva pogotka te Marin Erceg strijelac jednog pogotka za trogirsku ekipu.

Slijedeće 5. kolo Divlje lige igra se u utorak 11.09. 2018. po slijedećem rasporedu i satnici:

Utorak, 11.09.2018.

19:00   Botempo — Bile stine
19:50   Zračna Luka Split-Kaštela — CB ‘Virus’
20:40   Tehnograd — CB ‘Gabine’
21:30   Day&night club ‘Focus’ — Sipa i Bobići
22:20   Auto Kelić– Croatia Blizna