Početna Kaštela Kaštelanska malonogometna liga – Prvih šest ekipa stalo u dva boda

Kaštelanska malonogometna liga – Prvih šest ekipa stalo u dva boda

1536
UDIO

Nakon odigranih utakmica 7. kola stanje na vrhu tablice se zagužvalo, prvih šest ekipa koje stječu pravo igranja u play-offu stislo se u dva boda. Zadnja dva kola definirat će konačan poredak prvih šest ekipa za play-off. Tri vodeće ekipe nakon prošlog 6. kola doživjele su u ovom kolu poraze što je iskoristila Zračna Luka koja se uvjerljivom i visokom pobjedom pridružila vodećoj Croatiji Blizna. Strijelci za Zračnu Luku bili su Josip Buzov (4), Josip Stude (2) te Ante Marin dok je jedini pogodak za lukšićku ekipu Botempo postigao Mario Dusper.

Najveće iznenađenje ovog kola pobjeda je mlade ekipe CB ‘Virus’ protiv Auto Kelića. S dva brza pogotka Duje Aleksića u ranoj fazi utakmice CB ‘Virus’ poveo je s 2:0, međutim ekipa Auto Kelić do poluvremena vraća se u igru, pogocima Hrvoja Pelivana i Nikole Zeca do poluvremena uspijevaju izjednačiti a na samom početku drugog dijela Joško Grbeša dovodi ekipu Auto Kelić po prvi put u vodstvo. Mlada ekipa CB ‘Virusa’ nije se predavala, Teo Pajičin i Matej Maretić brzo ih ponovo dovode u vodstvo a dva nova pogotka Duje Aleksića i jedan Jakova Udovičića stavljaju točku na zasluženu pobjedu mladih momaka iz ekipe CB ‘Virus’. Hrvoje Pelivan i MIle Vujeva samo su ublažili poraz svoje ekipe.

Vodeća Croatia Blizna doživjela je neugodan poraz od ekipe ‘Focusa’, s tri pogotka Marka CVitanovića ‘Focus’ je već nakon prvog poluvremena vodio sa 3:0 da bi početkom drugog dijela Andro Šarić i Ante Đikić povećali vodstvo svoje ekipe na visokih 5:0. Pred sam kraj utakmice Croatija Blizna iskoristila je opuštenost igrača ‘Fokusa’ te je s pogocima Marina Stankovića, Josipa Grbešića i Roberta Tadića smanjila rezultat na podnošljivih 5:3.

Drugu pobjedu ostvarila je ekipa Bile stine koja je na krilima raspoloženog trostrukog strijelca Roka Niševića pobijedila Tehnograd. Preostala dva pogotka za Bile stine postigli su Budislav Dujmov i Boris Jarčević dok su strijelci za ekipu Tehnograda bili Toni Đelalija i Ante Čizmić.

S novom pobjedom, ovog puta nad trogirskom ekipom Sipa i bobići ekipa CB ‘Gabine’ popela se na visoko 3. mjesto na tablici. Potop Trogirana s dva pogotka započeo je vodeći strijelac lige Ivan Rajić a s po jednim pogotkom pridružili su mu se Nikola Dolić, Marin Čondić i Mate Muselin dok je oba pogotka za Trogirane postigao Marin Erceg.

Slijedeće 8. kolo plus jedna zaostala utakmica igraju se dva dana, u petak i nedjelju:

Petak, 21.09.2018.

20:00   Zračna Luka Split-Kaštela — Day&night club ‘Focus’
20:50   Bile stine — CB ‘Gabine’
21:40   Auto Kelić — Botempo
22:30   CB ‘Virus’ — Sipa i Bobići

Nedjelja, 23.09.2018.
.
19:00   Bile stine — Day&night club ‘Focus’    (zaostala utakmica 6. kola)
19:50   Croatia Blizna — Tehnograd