Početna Hrvatska Kaštela – Divlja liga, 6 ekipa za play off

Kaštela – Divlja liga, 6 ekipa za play off

1132
UDIO


Kolo prije kraja regularnog dijela ‘Divlje lige’ dobili smo šest sigurnih ekipa koje nastavljaju daljnje natjecanje kroz doigravanje. To je šest prvoplasiranih ekipa koje imaju odigrati još jedno, 9. kolo koje će odrediti konačan poredak prvih šest ekipa. Nakon što se odigraju utakmice posljednjeg kola regularnog dijela dvije prvoplasirane ekipe slobodne su u četvrtfinalu, direktno idu u polufinale. Drugi polufinalni par dobit ćemo nakon što se međusobno obračunaju ekipe koje su regularni dio završile na 3. i 6. mjestu te one koju su regularni dio završile na 4. i 5. mjestu.

Dvije ekipe Croatia Blizna i Zračna Luka Split-Kaštela koje u zadnje kolo ulaze poravnati na vrhu tablice sigurno su i uvjerljivo odradile svoje susrete 8. kola. Zračna Luka je zahvaljujući pogocima Josipa Buzova (2) i Tomislava Plejića dobila dobru ekipu ‘Focusa’ dok je Croatia Blizna napunila mrežu mlade ekipe Tehnograda s deset pogodaka. Strijelci za ekipu Croatia Blizna s po tri pogotka bili su Robert tadić, Toni Matijević i Marin Stanković dok je Ivan Rožić postigao jedan pogodak. Strijelci za Tehnograd bili su Andrija Novak, Leo Roso i Toni Đelalija.

Doigravanje su osigurale i ekipe Auto Kelić te Sipa i bobići. S tri pogotka Nikole Zeca te dva Ante Matasa (od kojih je drugi postignut glavom) ekipa Auto Kelić je dobila Botempo dok su Trogirani imali nešto teži zadak kako bi pobijedili borbenu ekipu CB ‘Virusa’. Mlada ekipa CB ‘Virusa’ dobro je počela utakmicu, pogocima Mateja Maretića i Duje Aleksića dva puta su bili u vodstvu, međutim iskusni Trogirani brzo su se vratili u život te su pogocima Ivana Čokare, Nenada Lukina (2) i Marina Drobičića brzo zavladali terenom i na kraju prvog dijela vodili s 4:2. Svoju bolju igru u drugom dijelu Trogirani su okrunili još jednim pogotkom (Ante Cvitanović) čime su stavili točku na konačan ishod ovog susreta.

Iako je osigurala doigravanje, ekipa CB ‘Gabine doživjela je neugodan poraz popivši deset komada od raspoloženih momaka iz ekipe Bile stine za koje su pogotke postigli Roko Nišević (4), Boris Jarčević (3), Tin Nišević (2) i Ivan Patrun dok je strijelac utješnog pogotka za Gabine bio Marin Čondić.

Gorak okus nakon poraza od Zračne Luke momci iz ekipe ‘Fokus’ isprali su pobijedivši u zaostaloj utakmici 6. kola Bile stine s 3:1.
.
Posljednje 9. kolo regularnog dijela ‘Divlje lige’ igra se ponovo dva dana, u utorak i srijedu, po slijedećem rasporedu i satnici:

Utorak, 25.09.2018.

20:30   Day&night club ‘Focus’ — Auto Kelić
21:20   Botempo — CB ‘Virus’

Srijeda, 26.09.2018.

19:30   CB ‘Gabine’ Croatia Blizna
20:20   Sipa i bobići — Bile stine
21:10   Tehnograd — Zračna Luka Split-Kaštela