Početna Kaštela Kaštelanska Divlja liga – Regularan dio je gotov, počinje play-off

Kaštelanska Divlja liga – Regularan dio je gotov, počinje play-off

824
UDIO


Završen je regularan dio Divlje lige, u nešto više od mjesec dana odigrano je 9. kola. Ono što je pred nama je play-off, doigravanje u kojem pravo nastupa ima šest prvoplasiranih ekipa nakon odigranih devet kola. Već kolo ranije riješeno je pitanje šest sudionika doigravanja a zadnje kolo trebalo nam je samo razriješiti dilemu o konačnom poretku tih šest ekipa koje će igrati u doigravanju.


Prve dvije pozicije zauzele su ekipe Zračna Luka i Auto Kelić te će one biti oslobođene igranja u četvrtfinalu, osigurale su direktan plasman u polufinale. Obje ekipe dosta uvjerljivo odradile su svoje utakmice 9. kola. dok je Zračna Luka lako dobila mladu ekipu Tehnograda dotle je ekipa Auto Kelić, iako oslabljena neigranjem svojih ponajboljih igrača Hrvoja Pelivana i Nikole Zeca pokazala da im je samo nebo granica. Oni su, ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Anti Matasu savladali dobru ekipu ‘Focusa’ i zauzeli visoko drugo mjesto nakon regularnog dijela..

Croatia Blizna pretrpjela je i drugi poraz, za njih je ovog puta bila kobna ekipa s Gabina koja je predvođena sedmerostrukim strijelcem Ivanom Rajićem najboljim strijelcem Divlje lige kažnjavala svaku njihovu grešku.

Kaštelanski IT profesionalci – 20 godina sa Vama.

Dvije utakmice zadnjeg kola nisu odigrane, ekipe Bile stine i Botempo nisu došle u određenom im terminu pa su ekipe Sipa i bobići i CB ‘Virus’ do novih bodova došli bez borbe.

Doigravanje počinje u ponedjeljak 01.10.2018. utakmicama četvrtfinala koje se igraju po slijedećem rasporedu i satnici.

Ponedjeljak, 01.10.2018.

20:30   Sipa i bobići — Day&night club ‘Focus’
21:30   Croatia Blizna — CB ‘Gabine’

Ekipe Zračna Luka i Auto Kelić oslobođene su od igranja u četvrtfinalu, osigurale su direktan plasman u polufinale.