Početna Kaštela “Divlja liga” – Croatia Blizna i ‘Focus’ izborili polufinale

“Divlja liga” – Croatia Blizna i ‘Focus’ izborili polufinale

925
UDIO

Utakmicama četvrtfinala na igralištu stare O.Š. ‘Bijaći’ u Kaštel Novom započelo je doigravanje ‘Divlje lige’ na male branke. Pošto su ekipe Zračna Luka i Auto Kelić osvajanjem prva dva mjesta na tablici regularnog dijela osigurale direktan plasman u polufinale za njihove protivnike u polufinalu borile su se ekipe Sipa i bobići i Day&night club ‘Focus’ te u drugoj utakmici Croatia Blizna i CB ‘Gabine’

Sipa i bobići  —  Day&night club ‘Focus’ . . . . . . 0:1  (0:0)
Šarić

Croatia Blizna  —  CB ‘Gabine’ . . . . . . . . . . . . . . .8:4  (3:1)
Tadić 3                   Rajković 2
Grbešić 3                Rajić 2
Stanković
Plazonić

U prvoj polufinalnoj utakmici vodila se tvrda, rovovska bitka dviju izjednačenih ekipa. U utakmici s malo izglednih prilika za pogodak, gdje su prevladavale tvrde obrane i sve je vodilo penalima, susret je ipak riješen u regularnom dijelu utakmice, u samoj završnici pogotkom Andre Šarića.
.
Drugog polufinalistu, ekipu Croatia Blizna dobili smo u utakmci gdje su strijelci bili puno raspoloženiji. Iako je Croatia Blizna zahvaljujući ranom pogotku Ivana Rajića već na samom početku utakmice bila u rezultatskom minusu, brzo su se sabrali, iskoristili su prepirku u redovima protivnika te su s dva pogotka Ivana Grbešića te jednim Ante Plazonića već do kraja 1. poluvremena preuzeli kontrolu utakmice. Dobrom i eikasnom igrom u nastavku još su više povećavali svoju prednost te sasvim zasluženo osigurali plasman u polufinale.

Polufinale Divlje lige na male branke na rasporedu je u ponedjeljak 08.10. po slijedećem rasporedu i satnici:

Ponedjeljak, 08.10.2018.

19:00   Zračna Luka Split-Kaštela – Croatia Blizna
20:00   Auto Kelić – Day&night club ‘Focus’

U sučaju lošeg vemena polufinalne utakmice igrati će se dan kasnije, u utorak po istom rasporedu i satnici.