Početna Kaštela Gradonačelnik Denis Ivanović održao radni sastanak s predstavnicima mjesnih odbora

Gradonačelnik Denis Ivanović održao radni sastanak s predstavnicima mjesnih odbora

942
UDIO

Gradonačelnik Denis Ivanović danas je u gradskoj upravi održao prvi radni sastanak s novoizabranim predsjednicima mjesnih odbora na području Grada Kaštela na temu uređenja grada i planiranja zajedničkih aktivnosti u narednom razdoblju u okviru plana i programa za 2019.godinu.

Razgovaralo se o svim aspektima djelovanja mjesne samouprave, ali i o ostalim temama važnim za funkcioniranje i unaprijeđenje života građana, posebno kad je riječ o izgradnji komunalne infrastrukture i prikupljanju otpada.

Predstavnici mjesnih odbora ovom prilikom su dobili uvid u pravni okvir svog djelovanja kao i načine na koje je moguće ostvariti uspješnu suradnju.

– Uređenje grada ujedno je odraz rada mjesnih odbora i zato je potrebno uložiti dodatni napor kako bi se postavili učinkoviti prioriteti i definirala potrebe građana, a sve intervencije Grada trebaju se provoditi u koordinaciji sa stanovnicima mjesnih odbora – kazao je gradonačelnik Ivanović i pozvao okupljene da ubuduće surađuju s Gradom tako da šalju svoje prijedloge i primjedbe kako bi Kaštela bila još urednija i ljepša.