Početna Kaštela Prijave za Ligu pionira “Na male branke”

Prijave za Ligu pionira “Na male branke”

599
UDIO

Na otvorenom igralištu bivše OŠ ‘Bijaći’ u K. Novom (danas kaštelanska Gimnazija) i ovog će se ljeta, u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela igrati ‘Liga pionira na male branke’, koja bi se, prema planovima, trebala igrati skoro cijelo ljeto.

Natjecanje u ‘Ligi pionira’ koje se bez prekida održava već petnaest godina, uobičajeno započinje nekoliko dana nakon završetka školske godine. Ove godine to je utorak 18 lipnja, a s pauzom za vrijeme trajanja Memorijalnog turnira „Ivica Džolić – Đola“ ljetna ‘Liga pionira’ igrala bi se do 6. rujna, nekoliko dana do početka nove školske godine.

Najpovoljnije cijene!!!!

Pravo nastupa u ‘Ligi pionira’ imaju dječaci (ali i poneka djevojčica) iz svih Kaštela, pa i šire, koji su rođeni 2007. godine i mlađi, a svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše 12 igrača. Sudjelovanje u ‘Ligi pionira’ za sve je ekipe besplatno.

Tri najbolje ekipe, kao i najboljeg igrača i strijelca te fair play ekipu, uz pehare i medalje, na kraju natjecanja očekuju vrijedne nagrade.

Prijave se mogu izvršiti pozivom na mobitel 091-907-9810, a na tom broju mogu se dobiti i sve dodatne informacije vezane za natjecanje u ‘Ligi pionira’.