Početna Kaštela Valentinovo & Hrvatsko nadzemlje

Valentinovo & Hrvatsko nadzemlje

992
UDIO

Udruga sv. Jeronim organizira predstavu Valentinovo & Hrvatsko nadzemlje.

Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest. Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Sam naziv daje naslutiti razlog nastanka projekta koji želi biti reakcija na sve one negativnosti u našemu društvu o kojima svakodnevno slušamo. Nadzemlje je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

Svaki njihov susret odiše humorom i radošću, a upravo nas to čeka i u petak 21.02.2020. u kinu sv. Juraj u Kaštel Sućurcu s početkom u 19:00 sati.
Organizator udruga sv. Jeronim Vas poziva da dođete i pogledate što su za Vas spremili gosti iz Splita, a ulaz je slobodan.