Početna Kaštela Započinje ”LIGA PIONIRA NA MALE BRANKE’

Započinje ”LIGA PIONIRA NA MALE BRANKE’

1081
UDIO

U organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela, kao i svake godine nakon završetka škole, na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom sutra započinje 16. sezona „Lige pionira na male branke“ u kojoj nastupaju dječaci (i poneka djevojčica), rođeni 2008. godine i mlađi.

Kao i svih prethodnih godina sudjelovanje u Ligi pionira besplatno je za sve prijavljene ekipe. Ove godine prijavilo se dvanaest ekipa, većinom iz Kaštela, jedna ekipa je iz Trogira, jedna je kombinacija momaka iz Gomilice i Kambelovca, jedna iz Lukšića dok su preostale iz Donjih Kaštela.

Liga započinje sutra, u utorak, igrat će se, s prekidom za vrijeme trajanja Memorijalnog turnira „Ivica Džolić – Đola“, sve do početka nove školske godine. Svaka ekipa će odigrati jedanaest utakmica regularnog dijela dok će najbolje ekipe kroz play-off odlučivati o prvaku. Svaka ekipa ima pravo registrirati do dvanaest igrača.

Utakmice će se igrati u večernjim terminima i pod reflektorima. Najbolje ekipe i pojedinci, osim pehara i medalja biti će nagrađene brojnim i vrijednim nagradama.

Parovi 1. kola: Utorak, 30.06.2020.

18:45 Dalmatinci – Livi pool

19:20 Kvarat kruva – Šampioni

19:55 Slatkiš – Gradski prijevoz

20:30 Demoni – Bili anđeli

21:05 Crveni Panduri – Fokus

Small boys – Pauci (četvrtak)