Početna Kaštela Liga pionira

Liga pionira

775
UDIO

Smjena na vrhu tablice

Nakon 6. kola napokon je došlo do smjene na vrhu tablice, do ovog kola vodeće Demone smjenili su njihovi prvi pratitelji Small boysi i Pauci. U derbiju kola, susretu dviju neporaženih ekipa, Small boysi su pogocima Lovre Perkovića i Luke Viljca sigurnom i taktički boljom igrom pobijedili Demone.

Pauci, kao još jedan od pretendenata na borbu za prvaka nisu imali velikih problema u susretu sa Šampionima, na krilima dvostrukog strijelca Marina Miljka njihova uvjerljiva pobjeda niti u jednom momentu nije dolazila u pitanje.

Svoju uspješnu seriju nastavili su i Dalmatinci koji su pogocima Stipe Ivakića i Marka Paštara pobijedili Crvene pandure te su se s ovom trećom pobjedom u nizu priključili Šampionima i Focusu koji su s deset bodova prvi pratitelji vodećeg trojca.

Vrijednu pobjedu ostvarili su i momci iz ekipe Focus koji su na krilima raspoloženog dvojca Andrije Ljubića (3) i Luke Mandića (2) pobjedili Gradski prijevoz za koje je Ivano Orlić postigao tri pogotka.

Tešku ali i slatku pobjedu izvojevali su momci iz ekipe Kvarat kruva koji su se morali dobrano namučiti kako bi pobjedili Slatkiše dok su Livi pool i Bili anđeli podijelili bodove u čvrstoj i neizvjesnoj utakmici u kojoj su obje ekipe propustile po nekoliko izglednih prilika za osvajanje sva tri boda.